Transparent
Inloggen
Sluiten

'Supporters Ajax welkom bij eventuele bekerfinale tegen Feyenoord'

17 februari 2020 20:48 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Supporters Ajax welkom bij eventuele bekerfinale tegen Feyenoord"; image source: Pro Shots

Mochten Ajax en Feyenoord elkaar dit seizoen treffen in de finale van de TOTO KNVB Beker zijn er van beide teams gewoon supporters welkom. Dat gaf burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb maandagavond aan bij RTV Rijnmond. "Het verbod op het toelaten van uitsupporters geldt alleen voor de competitie en niet voor de beker", aldus Aboutaleb. "Het gevolg daarvan is dat als er verder geen gekke dingen gebeuren en beide teams komen in de finale, dan zijn Ajax-supporters welkom in De Kuip voor de beker.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

feyenoord aboutaleb bekerfinale ahmed gekke knvb kuip rijnmond uitsupporters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
1200 in competitieverband kan niet en 15.000 wel, oke Hoe dan??
Wel goede ontwikkeling. Feestende Ajcieden in de kuip mooi hoor.
Ze zijn in Rotterdam als de dood dat die finale weer over 2 potjes gespeelt moet worden, 2x verliezen in 10 dagen van het grote Ajax zien ze niet zitten daar.
+1/-1

 
Ik kan me niet voorstellen dat Ajax 15000 kaarten zal krijgen in de finale. Hooguit een paar duizend en dan zo'n extreem zwaar beveiligde combi dat het niet eens aantrekkelijk is om er heen te gaan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja of de ns wil opeend geen treinen leveren weet je wel. Krijg je zoiets weer.
+1/-0

 
Ja 2.000 kaarten voor Ajax en 40.000 voor Feyenoord, daar zal het wel weer op uitdraaien.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nee andersom, Ajax speelt officieel thuis :)
+2/-0

4 jaar geleden
Ik zie het zo graag gebeuren maar oh wat ben ik bang dat die 300 gekken zich niet in kunnen houden, van welke kant dan ook. Ik snap wel voor de beslissing van de beker, aangezien dat wat meer dagjes publiek trekt en hopelijk dus een iets gemoedelijkere sfeer. Ik moet het nog maar zien gebeuren maar als het dan gebeurt, zware celstraf opzetten voor diegene die zich niet inhouden.
+3/-1

4 jaar geleden
Eerst maar eens zien te winnen in Utrecht. Daarna praten we verder.
+2/-0

4 jaar geleden
Waarom zijn zoveel mensen er zo zeker van dat Ajax de eventuele finale in de Kuip gaat winnen? Die gasten zitten onder Dick in een flow en in hun eigen stadion vreten ze hun eigen ingewanden op om van Ajax te winnen. En ze zijn de vernedering van 2010 daar zeker nog niet vergeten.
+1/-0

4 jaar geleden
Als het aantal kaarten niet eerlijk verdeeld wordt vind ik dat Ajax gewoon niet moet gaan. Laat ze dat bekertje dan maar lekker houden.
Ok, dan zal de KNVB boos zijn....moeten ze er maar voor zorgen dat er evenveel kaarten voor beide clubs verdeeld worden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos