Transparent
Inloggen
Sluiten

Kees Kwakman: "Ajax wint op dooie gemakkie"

16 februari 2020 17:02

Kees Kwakman, analist van dienst bij FOX Sports, was verre van onder de indruk van Ajax vandaag. "De eerste helft speelden ze op zestig procent en het werd almeer minder. Ze eindigden denk ik op dertig procent. Maar je ziet dat ze toch op het dooie gemakkie winnen en misschien is dat wel het beste voor ze. Ze krijgen donderdag toch een lastige wedstrijd bij Getafe voor de kiezen."
Over Donny van de Beek was hij wel positief. "Die speelde echt goed en je ziet dat die Zuid Amerikanen ook altijd gas blijven geven. Maar alles bij elkaar werd je als neutrale toeschouwer niet echt gelukkig van zo'n wedstrijd. Maar Ajax heeft drie punten, daar ging het ze om. Traoré bevalt me ook wel, pikte toch weer handig zijn goaltje mee. Hij krijgt weinig ballen in dit soort duels maar doet toch wat hij doen moet. Hij loerde op zo'n voorzet en uiteindelijk loonde dat."




Tags

dooie gemakkie kwakman almeer beek fox getafe goaltje loerde loonde pikte toeschouwer traore

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal