Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Content met het doorgaan en manier waarop was uitstekend'

12 februari 2020 23:03

Erik ten Hag gaf in gesprek met Fox Sports aan het mooi te vinden dat Daley Blind tegen Vitesse zijn rentree kon maken. "Dat is prachtig. Daley is er lang uit geweest, het verhaal is bekend. Dat hij dan terug mag komen en zijn rentree maakt is belangrijk voor hem en voor ons", aldus Ten Hag. "Ik had het eigenlijk ook al voorgenomen. In elk scenario hadden we hem kunnen brengen. Dat was inderdaad goed mogelijk. Hij heeft nu zijn eerste minuten kunnen maken en van daaruit verder gaan uitbouwen."

Ten Hag was ook te spreken over de wedstrijd. "Heel content met het doorkomen, maar ook met de manier waarop was uitstekend", zo gaf hij aan. "Dat je dan ook de rentree krijgt van Blind en Ziyech is alleen maar goed."

De trainer van Ajax weet het mindere spel vooral aan het veld in het Gelredome. "Het veld was ontzettend moeilijk bespeelbaar", zei hij daarover. "We beheersten de wedstrijd volledig. We konden wel wat meer kansen uitspelen, maar dat heeft zeker ook met het veld te maken."




Tags

hag blind beheersten bespeelbaar doorkomen fox gelredome vitesse voorgenomen ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal