Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Onana hoopt op transfer naar Premier League komende zomer'

6 februari 2020 21:26 - Daily Mail
Foto: Pro Shots

"André Onana hoopt op transfer naar Premier League komende zomer"; image source: Pro Shots

Volgens The Daily Mail wil André Onana komende zomer de overstap maken naar de Premier League. Volgens het medium moet hij tussen de 40 miljoen en 50 miljoen pond (omgerekend tussen de 47 en 58 miljoen euro) kosten en heeft Chelsea de beste papieren om hem over te nemen. De tegenstander van Ajax in de groepsfase van de Champions League van dit jaar is op zoek naar een vervanger van de tegenvallende Kepa Arrizabalaga. Ook Tottenham Hotspur heeft belangstelling in de international van Kameroen. Onana sprak ook al eerder met Barcelona over een transfer, maar hij zou een voorkeur hebben voor een club in Engeland.

Meer op Daily Mail




Tags

onana arrizabalaga barcelona chelsea engeland kameroen kepa tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Moderators: vraagje...waarom moet al deze transfer roddels/geruchten etc steeds op de nieuwsline? Die kranten schrijven elke week weer wat, want ze moeten hun sportkatern vullen. Creëert alleen maar onrust. En de fans zijn er ook een beetje moe van vooral de laatste 2 jaar is het bizar hoeveel nieuwsberichten.
Straks weer elke journalist weer Onana vragen: ga je naar Engeland?
Zucht.
+2/-1

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Als Onana weggaat, hebben we super aankoop Scherpen achter de hand, no worry about a thing.
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat gaat allemaal weer een hoop nachtrust kosten Marc. Ze zullen weer in de rij staan voor Onana, Neres, Zyiech, Tagliafico en v/d Beek. Toch heb ik er vertrouwen in dat Marc dit goed gaat oplossen. Hopelijk net als verleden jaar met hooguit twee sterkhouders die vertrekken voor rond de 140/150 miljoen. Met dat geld die drie die dan dus niet vertrekken een dikke salarisverhoging geven en pakmbeet drie nieuwelingen die samen een miljoen of 50/60/70 gaan kosten. Antony, Stengs, Boadu, Ihataren, Klaassen, Cillessen zijn die prijscategorie.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik wil Cillessen niet terug bij Ajax als ik eerlijk ben...
En Davy Klaassen, ik heb geen idee hoe goed hij nu is.

Scherpen had nooit gekocht moeten worden. Helemaal mee eens.
+1/-0

4 jaar geleden
Nou, in ieder geval is de vraagprijs van Onana is na het bericht over de scheidsrechters tijdens Chelsea-Ajax - sowieso 10 miljoen Pond meer - kan Chelsea lekker dat geld terug gaan vragen van de UEFA. Vervangende keepers? Marco Bizot is de laatste tijd bij AZ goed bezig en heeft een Ajax verleden? Of Allesandro Plizarri die nooit aan bod komt bij Milan omdat Donnaruma daar de dienst uitmaakt en wel echt veel talent heeft?
+2/-0

4 jaar geleden
Komt er zeker van vindt het sportief van hem dat hij dat nu al aangeeft. 70 miljoen zeker
+1/-0

 
4 jaar geleden
Onana is 1 van de beste keepers van de wereld en wordt beter, als hij gaat, dan HOOFDPRIJS. Als Onana slim is gaat hij niet naar Tottenham daar win je nooit wat.
En Chelsea..? Is ook niet de TOP. Ik hoop dat hij pas gaat bij de echte top:
bv: Barca, Real, Liverpool, Bayern. En anders niet.

Bizot en Padt zijn goede keepers vind ik.
+1/-1

4 jaar geleden
Los van wat goed is voor Ajax, denk ik dat deze stap voor Onana op een passend moment komt. Hij is toe aan een grotere competitie dan de Eredivisie. Als we een goed bedrag vangen, kunnen we dat herinvesteren in een topkeeper. De bedragen in het artikel klinken mij competitief in de oren.

In de jeugd/Jong zie ik nu niet meteen iemand die er kan staan. Maar ik ken de jeugd alleen oppervlakkig. Zijn er kenners die iets over De Toekomst potentie kunnen zeggen van jeugd/Jong keepers?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik ben bang dat die mits ze het gaan halen nog veel tijd nodig gaan hebben. Met Cillessen, Padt en Bizot hebben we wel drie keepers met een Ajax verleden en daarmee ook meteen de drie Oranje keepers die betaalbaar zijn voor Ajax.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Padt is geen goede keeper. Groningen is absoluut zijn plafond. Lateb wij die jongen van Brugge maar halen. Heeft ook CL ervaring en is gewoon goed.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor