Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Je wint hem, dat is goed'

2 februari 2020 19:34

Donny van de Beek toonde zich na afloop gematigd tevreden. Op de vraag van verslaggever Hans Kraay of hij opgelucht of tevreden was koos hij voor de tweede optie. Van de Beek: "Denk toch tevreden. In de eerste helft zag je weer goede dingen bij ons, alleen moet je jezelf meer belonen. Het was niet gek als het halverwege 2 of 3-0 had gestaan denk ik." Op verzoek van Kraay beschrijft hij zijn rol in de 1-0. "Keeper van PSV is zeer goed op de lijn maar met de voeten wat minder dus ik loerde erop. Ik dacht nog even aan meteen schieten maar speelde Hendrix uit. Natuurlijk dacht ik aan zelf afronden maar uiteindelijk deed Quincy het zeer goed."
Na de pauze werd het steeds minder bij Ajax, dat zag Van de Beek ook. "Ja, maar we kregen de kans op 2-0, dan maak je er meer. Je wint hem met 1-0, dat is goed. Hier krijgen we weer vertrouwen van."




Tags

beek kraay afronden gematigd hans hendrix loerde opgelucht pauze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos