Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil komende zomer selectie versterken met Braziliaan Antony'

29 januari 2020 09:01 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil komende zomer selectie versterken met Braziliaan Antony"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat Ajax inzet op de komst van Antony. De 19-jarige Braziliaanse vleugelspeler zou komende zomer naar Amsterdam moeten komen en zou 20 miljoen euro moeten kosten. Ajax wil al snel tot een akkoord komen met zijn club São Paulo. Volgens VI lijkt de club daarmee al voor te sorteren op een vertrek van David Neres na dit seizoen.

Meer op VI.nl




Tags

antony braziliaan neres sorteren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Laten we eerst even de komende twee potjes winnen. Al die geruchten en al dat gedoe eromheen, terwijl er nog een half seizoen te spelen is. Op papier is de halve selectie al vertrokken, lijkt het... Gelukkig hebben wij Marc... 😉
+1/-0

4 jaar geleden
Ajax wordt nog net niet aan pipo de clown gelinkt.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Nou, Pipo de clown was Cor Witschge en die was weer familie van Rob en Richard Witschge! Dus.....een linkje richting Ajax is er altijd!
+4/-0

4 jaar geleden
Korte termijn is belangrijk net als de lange termijn. Goed dat er ook gekeken wordt naar volgend seizoen. Een speler nu kopen zodat hij een half jaar kan wennen lijkt me een goede zaak. Anders zit je volgend seizoen met een nieuwe speler die nog moet wennen aan alles als Neres vertrekt. Komend half jaar heb je in ieder geval Neres nog die ook zijn taal spreekt.
+1/-0

4 jaar geleden
Regeren is vooruit zien, de plannen van heden voor het volgende seizoen ,zijn zo achterhaald de inkt van het bekendmaking van het aantrekken van een Braziliaan is nog niet droog of de feiten zijn weer veranderd. De fans hebben gelijk laten we eerst maar eens de volgende wedstrijd afwachten. Er zijn blijkbaar lieden die het nodig vinden om storm te zaaien ,geef hun geen kans om te oogsten want dan heeft het aantrekken van Antony voor volgend seizoen geen enkele zin. Maar regeren is toch vooruit zien.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik lees zojuist in de telegraaf dat Bergwijn vorig seizoen had genoten van de uitschakeling van AJAX tegen de Spurs. Die komt dus de Arena niet meer in!!! Eikel.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja lees het het ook, je kan bij Tottenham een intervieuw van hem horen waar hij zegt: In the CL I loved to see that you guys beat Ajax ...

Waarom Bergwijn? Waarom...

Iedereen heeft vrije wil maar je maakt jezelf niet populair bij de Ajax fans/PSV fans - en dus ook bij Oranje fans.

Weet je Steven, dan kan een club eindelijk eens de CL finale halen sinds 1996,
en dan ben je blij dat Ajax er onverdiend uitgaat in de laatste minuut.
Wat zegt dat over jou? En ook het misgunnen naar je collega's bij Ajax & Oranje.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Afgeven op iets wat je zelf nooit hebt bereikt. Domme jongen die Bergwijn. Toevallig miljonair omdat hij goed kan voetballen.
+2/-0

moderator forum-beheerder 4 jaar geleden (gewijzigd)
Laten we hier geen berichten vuil maken aan Bergwijn, dit kan eventueel in het psv topic.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Brasil, Bergwijn kreeg bij Ajax de fles en zijn eerste luier ! Zo ga je niet met je opvoeders om! Blijkbaar toch iets verkeerd gegaan , gedurende zijn opleiding!
+2/-0

 
moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

de keizer schreef op 29 januari 2020 om 15:28:

Brasil, Bergwijn kreeg bij Ajax de fles en zijn eerste luier ! Zo ga je niet met je opvoeders om! Blijkbaar toch iets verkeerd gegaan , gedurende zijn opleiding!



Prima maar heeft niets met Anthony te maken ;)
+2/-0

4 jaar geleden
Geen daverende stats volgens ESPN: 4 goals en 6 assists in 27 wedstrijden, in een competitie waarvan we weten dat het tempo er lager ligt. Weet iemand nog hoe die van Neres waren voordat hij kwam.
Ik weet dat stats niet alles zijn, maar op de beelden op youtube zie ik hem ook alleen trucjes uitvoeren en de bal vervolgens halfzacht een meter naast knallen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
De cijfers van Neres waren ook ongeveer zo. Vergeet niet dat we het hier weer hebben over een jochie die net zijn laatste puisten kwijt is. Daar zit nog rek genoeg in en zeker techniek genoeg.
Wie weet is het trouwens niet eens inspelen op een vertrek van Neres maar gaan we wel door met Babel? En Zyiech blijft op het middenveld als hij zou blijven dus er moet sowieso iemand bij voor de aanval. Als je er hier in Brasil op tijd bij bent loopt er talent te over. Het zullen niet allemaal wereldsterren worden maar als een op de twee het haalt is die 20 miljoen meteen ruim het dubbele zoals bij Neres. Doen dus Marc, gooi er nog maar wat samba in.
Hier in Brasil is Ajax momenteel heel veel in het nieuws en de interesse blijkt heel serieus te zijn. Volgens Sao Paulo hangt het op een eigendoms percentage dat Sao Paulo wil houden (20%)zoals bij Neres of het afkopen daarvan door Ajax. Hoe meer beelden ik zie van deze speler des te meer is de overtuiging er dat dit een echte Ajax speler is. Ook mijn vaste bron die er bij Tagliafico(goed) Magallan (slecht) , Martines (goed)en Neres (goed) nog niet naast gezeten heeft geeft deze speler een oke voor Ajax. En voor wie dat kan nagaan, ik heb dit elke keer vooraf gemeld op deze site.Bij deze dus weer, doen Marc!!!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik heb vertrouwen in de scouting en vooral de Zuid Amerika scouting.
Sanchez, Tagliafico, Martinez, Neres. Dat waren 4 voltreffers.
En soms zit het mee en soms niet.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik vergeet inderdaad Sanchez nog. Ondanks de huilbuien over de scouting die ik vaak lees onder de reacties ben ik het helemaal met jou eens dat die scouting vooral in Zuid-America super in orde is. Magallan en Cassiera waren tweee missers die ongeveer 6/7 miljoen verlies opleverden. Zetten we daar Sanchez, Tagliafico, Neres en Martinez tegenover dan staan we een miljoentje of 100 in de plus. Wel aardig gedaan toch. Dus aub mannen wat minder huilebalken over het transferbeleid. Als topclub is een score van 50% die de basis haalt meer als genoeg omdat bij Ajax de waarde dan omhoog vliegt. Daarnaast is het wel Ajax waar we het over hebben. Daar spelen geen pannenkoeken in het eerste team. Altijd maar weer afwachten hoe een speler zich doorontwikkeld.Als we echter naar de kas kijken dan krijgt Marc een negen voor zijn werk, as simple as that. Nog wel even deze nieuwe kanjer van Sao Paulo binnen slepen Marc anders maak ik er een 9- van.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Zo is het Flamenco.

Er waren tijden dat 1/3 aankopen goed was of 1/4.

Gaat de goede kant op.

Ook bij Barca, real, United, zie je hoe vaak een speler slaagt en niet, en dan kunnen zij vaak nog de spelers kopen waarvan iedereen weet dat ze super veel kwaliteit hebben en ze hebben het meeste geld.

Een Frenkie de Jong kopen is geen kunst als Barca, een Suarez of een Cruijff.
Een Ronaldo of Zidane door Real...iedereen wist al dat ze goed waren.
Van Nistelrooij of Stam....

Voor de groep 10 - 30 in Europa is het veel lastiger om goede en betaalbare spelers te kopen en van de concurentie te winnen.
+1/-0

4 jaar geleden
Het is niet vol te houden.
De bedragen worden steeds hoger.
Dat geeft al een heleboel aan.
Intussen verliest Ajax zijn vaste elftal.
Dit staat haaks op elkaar.
De afgelopen vier jaar was prachtig maar bovenal boven verwachting.
Dat vergeet iedereen.
Je kunt simpelweg niet concurreren met de rijkste clubs.
Nu al wordt de jeugd verwaarloosd en wordt halstarrig vastgehouden aan de vaste kern. Nu al bij het gemis van Blind en Ziyech wordt bij drie van de vijf wedstrijden punten verspeeld tegen notabene Nederlandse clubs.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid