Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Babel: 'Als team hebben we niet het niveau gehaald wat we normaal altijd halen'

26 januari 2020 23:37

Ryan Babel was het op Fox Sports eens met de opmerking dat het van Ajax niet goed genoeg was. "Als team hebben we niet het niveau gehaald wat we normaal altijd halen. Dat was vandaag heel zuur", aldus Babel. "We wisten als spelersgroep zelf dat zij zo wilden spelen. Hoe het dan kan is achteraf een heel goede vraag, maar we waren daar wel op voorbereid."

In de tweede helft ging het volgens de aanvaller al een stuk beter. "Al was het toen nog steeds niet goed genoeg", zo gaf hij aan. "Je komt dan nog wel tot 2-1. Zij gaan zich dan ingraven en dan ga je wat opportunistischer spelen en hoop je op de 2-2. Maar dat mocht vandaag niet baten helaas."

Zelf had Babel het moeilijk in de duels met Zeefuik. "Al had iedereen het moeilijk", zei hij daarover. "Uiteindelijk is het een teamsport. Als je als team goed in je vel zit, kun je zelf beter presteren. Als het moeizaam gaat, gaat het voor jezelf ook moeizaam."




Tags

babel fox ingraven opportunistischer teamsport zeefuik zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos