Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Het was niet onze beste wedstrijd'

19 januari 2020 17:12

In gesprek met Fox Sports gaf Dusan Tadic aan niet te weten waarom het zo moeizaam ging tegen Sparta. "Vooraf zei de trainer dat we vanaf de eerste minuut er klaar voor moesten zijn. De eerste tien, vijftien minuten waren goed. We hadden goede energie en er was geen enkel probleem. Enkele dingen gingen vervolgens niet goed en toen kwamen we in de problemen. De tegenstander krijgt dan het gevoel dat er nog iets te halen viel", aldus Tadic. "Sparta heeft enkele goede kansen gehad. André Onana bracht redding, Lisandro Martínez op de lijn. Het was niet onze beste wedstrijd."

Gezien de resultaten was het voor Ajax een geweldig weekend, omdat AZ verloor. "Het was het belangrijkste dat we zouden winnen, maar sommige dingen gingen niet goed", zo gaf hij aan. "We proberen altijd ons eigen spel te spelen. We willen winnen met een goed gevoel door ons eigen voetbal te spelen. Dat is soms niet makkelijk, maar vandaag zijn de drie punten het belangrijkst."

Tadic vind het fijn om samen met Ryan Babel te kunnen spelen. "Het ging goed. Het was onze eerste wedstrijd samen met hem", zei hij daarover. "We moeten proberen om met hem te praten. Hij is een goede speler en een goed mens. Als we nog een paar keer samen spelen zal het alleen maar beter gaan."




Tags

tadic sparta babel fox martinez onana

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal