Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Babel: 'Ik heb genoten van mijn rentree'

19 januari 2020 17:05

Ryan Babel gaf in gesprek met Fox Sports aan blij te zijn dat hij weer bij Ajax speelt. "Het was spannend en lekker, nu voor de derde keer. Ik heb er van genoten", aldus Babel. "Dit soort wedstrijden heb ik vaak gespeeld dat het 1-0 blijft of in dit geval kort voor het einde 2-1. Je kan dan soms nog de deksel op je neus krijgen als je het niet afmaakt."

Echt een voorkeur voor een positie heeft de aanvaller niet. "Ik heb geleerd om op alle drie posities voorin uit te voeten te kunnen", zo gaf hij aan. "Ik denk dat ik op links wel beter ben dan op rechts, maar ik vind het ook heel leuk om in de spits te spelen. Het is maar net waar de trainer mij nodig heeft."

Babel vond het spannend om weer in de Johan Cruijff ArenA aan de slag te gaan. "Ik was benieuwd hoe mijn ontvangst zou zijn", zei hij daarover. "Het was natuurlijk een heel andere omgeving, vooral nieuwe gezichten. Het was zeker spannend."




Tags

babel arena deksel fox gezichten ontvangst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid