Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Noa Lang verhuurd aan FC Twente'

17 januari 2020 15:48 - AD.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Noa Lang verhuurd aan FC Twente"; image source: Pro Shots

Ajax hoopt dat Noa Lang de rest van het seizoen op huurbasis bij een andere club uit de Eredivisie aan de slag kan. Dat weet De Telegraaf te melden. Vier clubs hebben zich al bij Marc Overmars gemeld voor de 20-jarige aanvaller, waaronder FC Twente. De clubleiding van Ajax acht het verstandiger dat Lang komend half jaar meer minuten in de Eredivisie gaat maken nu Ryan Babel de selectie van Erik ten Hag komt versterken.

Update 17-01 15:48: Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Noa Lang het seizoen bij FC Twente gaat afmaken. De aanvaller van Ajax wordt tot de komende zomer verhuurd aan de Tukkers. Voor Lang is de kans op speelminuten bij FC Twente veel groter nu Quincy Promes en David Neres terugkeren van blessures en Ajax zich versterkte met Ryan Babel.

Meer op AD.nl




Tags

twente babel eredivisie hag neres overmars promes telegraaf verstandiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goede zet, ik denk dat als straks Promes en Neres terug zijn en ook Babel in vorm is, hij zeker geen basisplaats gaat krijgen, hij is ook nog te afwisselend , alleen hopen dat hij straks niet scoort tegen Ajax!!
+1/-0

dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Goed opgelost, in de zomer afscheid van nemen.
+2/-0

4 jaar geleden
Waarom traore dan niet aan Sparta? Geldt eigenlijk hetzelfde voor. Die heeft ook geen structurele speelminuten in de eredivisie meer met de komst van babel.
+1/-0

 
tackle (geschorst)
4 jaar geleden
Die gaat neem ik aan nu gebracht worden. Heeft op dit moment heel wat meer perspectief en heeft het ook in Qatar weer laten zien.
+1/-0

4 jaar geleden
Ten Hag ziet het niet in hem zitten, puur om zijn karakter denk ik. Ik vind hem ook niet bij Ajax passen als ik eerlijk ben.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ben het helemaal met je eens! Het is klaar met Lang bij Ajax. Want het karakter is een dingetje voor Ten Hag en misschien zelfs bij AJAX directie!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja we willen geen jonge, tikje arrogante spelers hebben. Past niet bij de historie van de club.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Sorry Jeroens, tikje arrogant geen probleem, maar t moet handelbaar zijn!
+1/-0

4 jaar geleden
Nooit wat gevonden, bedankt voor de Hatrick dat was leuk. Succes verder.
+1/-0

4 jaar geleden
Die gaat het sowieso niet redden bij Ajax dus goede zet. Loopt mijlenver naast zijn schoenen en de ruzie met Tadic was zijn doodsteek, Dat stak bij de spelers, trainers en de hoge bazen.Kapsones is een maar ruzie met de baas terwijl de snotpegels nog uit je neus komen dan kan je het schudden.
+2/-1

4 jaar geleden
Viper27, Traore echt niet verhuren hoor. Die poft er nog 15 tot 20 in voor 25 mei. Verder vind ik dat we meer respect voor onze spelers moeten hebben. Ook al staat het karakter of gedrag van Noa niet aan, we staan wel met zijn allen te juichen wanneer hij scoort voor Ajax 1 of Jong Ajax. Vergeet niet dat hij als 14 jarig jongetje met een Ajax tas en tenue in de tram zat in Rotterdam. Hij toont wel ballen en laten we eerlijk zijn, niet iedereen is de ideale schoonzoon. Noa, blijf je stinkende best doen en je acties maken, iedere verdediger heeft moeite met je dreiging. Als je wat meer rust in je hoofd krijgt wordt je een echte topper, succes, want je bent tenslotte wel een Ajax speler.
+9/-0

4 jaar geleden
Tja verhuren maar niet aan Fc Twente laat ze maar degraderen! Maar goed zijn gedrag is waardeloos! Maar dat krijg je met zon Feyenoord verleden!
+2/-3

 
4 jaar geleden
Clubs als twente, horen in de eredivisie, met dat stadion en veld. Slechte zaak als dat soort clubs degraderen. Ik vind het zelfde voor Sparta, Nac, Roda, Cambuur, Graafschap o.a. Sommige clubs horen gewoon in de eredivie. Daarnaast ben ik anti kunstgras, dus zo veel mogelijk clubs met echt gras in de eredivisie. Clubs moeten kappen in dit klimaat met dat kunstgras, wat een schade heeft dat gebracht aan de Nederlandse competitie. Nederland is nr 5 van Europa of all time met Europese prijzen voor clubs. Dan speel je op echt gras.
+1/-0

4 jaar geleden
Goede beslissing. Kan goede speler worden maar heb mijn twijfels: blijft een klein Kakkerlakje
+1/-7

 
4 jaar geleden
Doe nou niet zo interessant, die gast ging in zijn Ajax trainingspak naar de trainingen bij feyenoord. Heeft ie meer ballen dan jij denk ik zo.
+17/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb echt blijkbaar iets gemist over Noa want de reacties hier zijn niet om aan te zien. Iemand die in elke wedstrijd zijn best doet en het de laatste weken van het seizoen moest doen omdat er vele geblesseerd zijn word hier ineens keihard afgemaakt. Het kan best een gevalletje Kishna zijn, zoals ik al zei ik heb blijkbaar iets gemist, maar ik zou er een terug haal clausule ingooien voor het geval er weer blessures uitkomen en een terug koop clausule voor als hij het ineens ontzettend goed doet. Ik zie het probleem niet zo met branie, we moeten niet alleen maar perfecte schoonzonen hebben zoals Van de Beek, er mag soms wel eens wat meer pit in het elftal komen.
+4/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind het niet fair om Kishna erbij te halen. Die jongen heeft sinds de jeugd te maken gehad met zware blessures, waardoor hij het nooit waar zal kunnen maken.

Hoe mensen Noa Lang nu al afmaken vind ik ook niet kunnen, hij is jong, talentvol en heeft het in zich om te slagen. Ik vind het juist mooi om te zien dat het een jongen is die arrogant kan overkomen. Alleen moet hij wel leren wanneer het wel en wanneer het niet kan. Komt goed, hopelijk speelt ie de komende maanden veel op Eredivisie-niveau.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Maar dat bedoelde ik juist, iemand met een grote mond die het uiteindelijk nooit heeft kunnen laten zien omdat hij te snel weg ging / moest. Ik hoop gewoon echt dat Noa die kant niet op hoeft te gaan en dat hij zich tot een topper weet te ontwikkelen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Kishna heeft het vanwege zijn blessures niet waar kunnen maken.. Zijn knie was in de jeugd al kapot, dus toen de kans daar was om flink te cashen, heeft ie dat gedaan..
+1/-0

4 jaar geleden
Voor de meeste mensen hierboven, jullie zijn het woord Ajax-supporter niet waard. Ga je schamen door een speler van ons zo af te kraken. Veel plezier met thee drinken bij jullie schoonouders aankomend weekend, niet vergeten het koekje op te eten he.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Inderdaad. Magallan heeft de finale van de Copa Libertadores gespeeld, en werd ook een van ons.
+1/-0

4 jaar geleden
Opportunisme viert hoogtij hier, tsjonge zeg. Van Twente uit de Hero, na wat verbale woordenwisselingen tegen Tadic/Halst, naar Zero.
+4/-0

tackle (geschorst)
4 jaar geleden
Goede zet van Ajax. Kan me Ronald de Boer nog herinneren. Die werd ook net boven de enkels afgezaagd door iedereen. Ging ook naar Twente en het vervolg kennen we.
+1/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Die werd toch verkocht aan Twente en later terug gekocht, als ik het goed heb.
+1/-0

 
 
4 jaar geleden
Lang en Ronald de Boer vergelijken. Helaas. Doet de Boer, 1 van de grootste Ajax talenten ooit (top 10 beste Ajax talenten?) geen recht.

Doe dan Van der Meyde. Zij zijn wel vergelijkbaar. In ieder geval meer.
+2/-0

 
tackle (geschorst)
4 jaar geleden
Pffff ik vergelijk ze niet op basis van talent, maar op basis van naar Twente gaan.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal