Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Duo Joël Veltman en Lisandro Martínez heel aannemelijk'

12 januari 2020 16:12 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Duo Joël Veltman en Lisandro Martínez heel aannemelijk"; image source: Pro Shots

Erik ten Hag zal volgende week als Ajax de competitie hervat waarschijnlijk kiezen voor een verdedigingsduo van Joël Veltman en Lisandro Martínez. Dat gaf hij aan in gesprek met De Telegraaf na het duel tegen Club Brugge. "Dat is heel aannemelijk. Je ziet deze wedstrijd ook weer dat het ontzettend stabiel staat", aldus Ten Hag. "We hebben andere opties en die hebben we deze week ook geprobeerd, maar ik denk dat deze optie op dit moment de meest logische en beste is."

De trainer is tevreden over hoe zijn ploeg er nu voor staat na een week trainen in Qatar. "Het ziet er fris uit, er staat een team, ze voetballen met elkaar, maar vechten ook voor elkaar. We hebben een goede week gehad", zo gaf hij aan. "Ik denk dat we klaar zijn voor de herstart. De komende weken gaan we nog wel een aantal accenten zetten en ook Ryan Babel inpassen."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

hag martinez veltman babel brugge qatar telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Voor de eredivisie is het misschien prima, Europees niet.

Ten Hag waarom haal je niet Max Wober terug? Wat let je man. Zo kan je Martinez weer met Hakim en Donny op je super middenveld neerzetten.
+2/-0

4 jaar geleden
Een plekje vrij voor Gravenberch op het middenveld dus?
+1/-0

4 jaar geleden
Ik ben geen fan van Veltman, maar als ik naar de twee oefenwedstrijden kijk, deel ik de observaties van de trainer. Zowel Alvarez als Schuurs klopten in die wedstrijden niet op de deur. Jammer, want van Schuurs ben ik wel een fan.
+3/-0

4 jaar geleden
Max Wober zou idd de oplossing nu zijn, fijne gast en solide. Zo jammer maar die komt nooit meer onder Ten Hag. Ik zie Schuurs in de zomer verkassen! Als hij fouten blijft maken, zakt zijn zelfvertrouwen. Hij is best geconcentreerd in de wedstrijd en dan plots heeft hij een “fout “ moment. Dan snap je dat niet,dat het weer gebeurd. Dat is elke wedstrijd aan de orde!
+1/-0

4 jaar geleden
Als ze maar scherper beginnen aan de start van de tweede helft van dit Seizoen ! Scherper dan vorig seizoen iig.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos