Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Lassina Traoré mag niet op huurbasis vertrekken'

11 januari 2020 16:07 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Lassina Traoré mag niet op huurbasis vertrekken"; image source: Pro Shots

Sparta hoopt de selectie te kunnen versterken met Lassina Traoré. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Sparta wil de aanvaller graag huren voor de rest van het seizoen nadat het deze week met Lars Veldwijk en Halil Dervisoglu twee aanvallers zag vertrekken. Volgens het AD is het nog onduidelijk of Ajax mee wil werken aan een tijdelijk vertrek.

Update 11-01 16:07: Ajax wil niet meewerken aan een verhuur van Lassina Traoré. Dat weet Voetbal International te melden. Sparta zou de aanvaller uit Burkina-Faso graag willen huren, maar Ajax wil Traoré liever bij de selectie houden.

Meer op VI.nl




Tags

traore sparta burkina dervisoglu faso veldwijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mocht Ajax hem minuten geven dan houden, anders verhuren.
+1/-0

tackle (geschorst)
4 jaar geleden
Niet doen vanaf nu steeds meer laten spelen.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Als hij een half jaar Eredivisie ervaring kan opdoen als (vrijwel) vaste spits bij Sparta, waarom niet? Sparta is een leuke, voetballende ploeg met een goede trainer, dus ook dat klopt.

Gaat hij daar als subersub a la Lars Veltwijk dienen, dan kan je hem beter wekelijks in Jong Ajax laten spelen.

Werken Sparta en Ajax ook niet samen op jeugdniveau?
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Heb toch liever dat hij bij ons speeltijd krijgt, maar met Tadic, Huntelaar en nu ook Babel voor zich, zie ik dat dit seizoen niet gebeuren, dus zou verhuur aan een Eredivisieclub voor hem de beste oplossing zijn; sowieso beter dan spelen in de KKD.
+1/-0

4 jaar geleden
Dan wel even opnemen dat ie pas na de 19e mag spelen.
+3/-0

4 jaar geleden
Gewoon bij Ajax laten! Er komen nog bakken vol wedstrijden. Traore alles in de beker laten spelen en soms invallen. De enige jonge snelle spits die de club nu heeft. Tadic, KJ, Babel allemaal vrij langzaam.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik ben een grote fan van Lassina en vind dat hij absoluut moet blijven. Hij verdient veel meer speeltijd in de punt van de aanval, ook om Tadic te ontlasten. Klasbak.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hij zal ook veel beter nog worden in vergelijking met Babel, KJ, Tadic. Houden dus bij de club. Hij is het gretige jonkie die ajax altijd hoort te hebben als de ouderen het wel best vinden. Op de bank houdt hij zich ook koest. Logisch ook. Hij zit er straks naast Babel, KJ, Siem, Marin en Varela.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
We gaan dit niet doen, laten maar invallen als de stand t toelaat! Nu Huntelaar er weken uitligt al helemaal niet mag ik hopen!!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Is dat echt beter dan elke week spelen in dezelfde competitie voor een half jaartje?Met Babel erbij zal hij niet veel minuten maken.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Mag hopen dat ze van de laatste weken hebben geleerd voor de winterstop! Overbelasting, op tandvlees verder? Dan kun je beter verantwoord wisselen, toch? Iedereen kan zich blesseren ook Babel! Het gaat om het landskampioenschap( plaatsing CH.L.) , want dat moet wil je je salarishuishouding kunnen continueren!
+1/-0

 
4 jaar geleden
We worden met twee vingers in de neus kampioen, hoor. AZ houdt het echt niet vol en PSV heeft genoeg aan zichzelf. Als wij ons normale niveau halen, komt in NL niemand in de buurt.
+1/-1

4 jaar geleden
Hij speelt tot nu toe een prima wedstrijd tegen Club Brugge! Prima dat Ajax hem niet verhuurd.
+4/-0

 
4 jaar geleden
En nu alle beker wedstrijden in de basis zetten, zodat hij daar nog meer vertrouwen kan krijgen en kan scoren. Zo zou ik het doen. Babel en Tadic afwisselen in spits, competitie en Uefa cup.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal