Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Officieel: Ryan Babel gehuurd van Galatasaray

11 januari 2020 19:26 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Officieel: Ryan Babel gehuurd van Galatasaray; image source: Pro Shots

Ajax verwacht op zeer korte termijn Ryan Babel te presenteren als nieuwe speler. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De club is met Galatasaray nog in gesprek over de laatste details van de huurovereenkomst van de aanvaller. Woensdag leek Ajax al een transfer aan te kondigen toen een tweet werd gestuurd dat een nieuwe speler op het veld zou staan. Dat was echter algemeen directeur Edwin van der Sar die volgens traditie meedeed aan de keeperstraining.

Update 12:32: De komst van Ryan Babel is afgerond. Tegenover De Telegraaf bevestigt zaakwaarnemer Winny Haatrecht de tijdelijke terugkeer van de aanvaller, zo meldt Mike Verweij op Twitter.

Update 11-01 19:26: Ajax heeft via de officiële website de komst van Ryan Babel bevestigd. De aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd. Babel speelde in twee eerdere periodes al 133 officiële wedstrijden voor Ajax en wist daarin twee keer landskampioen te worden. Ook won hij twee keer de KNVB Beker en ook net zo vaak de Johan Cruijff Schaal.

Meer op Ajax.nl




Tags

babel galatasaray haatrecht knvb sar telegraaf verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goed bezig Marc.Deze jongen is gemotiveerd en zal het net als de vorige keer laten zien dat hij het nog kan. Dat negatieve gepiep over te oud is natuurlijk onzin over een international. Welcome home Ryan. Snoer ze de mond die critici.
+4/-0

4 jaar geleden
The Babelcopter has landed... of hoe die slogan van hem paar jaar terug ook was. Benieuwd naar de haarkleur, zal het roze blijven ?
+1/-0

4 jaar geleden
Prims actie van Overmars. Huur en staat er direct. Welkom thuis!
+1/-0

4 jaar geleden
Eens met de reacties hier. De week waarin we drie keer verloren liet zien dat we kwetsbaar zijn zodra er twee, drie blessures zijn. Met nog flink wat wedstrijden voor de boeg en als doel zo ver mogelijk komen in de EL en kampioen worden, is een brede selectie geen overbodige luxe. Doordat er nu makkelijker en vaker gerouleerd kan worden, staat hij in de tweede seizoenshelft geen doorbrekende jeugd in de weg.
+1/-0

moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
Kijk het filmpje op YouTube even terug en zie dat hij nog steeds snelheid en afrondingsskills heeft. Kan je voor die paar maanden geen buil aan vallen en wellicht net het laatste zetje tot succes zijn in sommige wedstrijden.
+1/-0

4 jaar geleden
Of het van babel ook slim is, en voor zijn EK situatie is een 2e...
Als iedereen fit is en in vorm zit Babel op de bank naast KJ, Siem en Marin.
Maar aan het einde van de streep heb je nu meer opties in de beker, comp en Uefacup.
+1/-0

4 jaar geleden
Heren en dames experts: wordt hij meer dan een bankzitter?
+1/-0

4 jaar geleden
Goed en snel gehandeld. Uitstekend.

Ook op transfergebied spelen we inmiddels in een andere "league" dan PSV en Feyenoord, waar ze leuren met spelers als Pereiro en Tapia om nog wat cash binnen te halen.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik ben geen voorstander geweest van zijn komst, maar nu hij er eenmaal is krijgt hij mijn volledige steun. Welkom!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Solidus: Me2 !! Don Vito : je geeft t antwoord al , nu kun je wat meer in drukke tijden!!
+1/-0

4 jaar geleden
Babel lijkt nog steeds een omhooggaande curve te laten zien, is international, plus een echte Ajacied. Prima tussenoplossing, maar niet meer dan dat. Neres en Promes zijn beter op de flanken, en Huntelaar doet het nog steeds naar behoren in de spits. Daarnaast dient Traore zich nu ook echt nadrukkelijk aan dus wat de rol van Babel van gaat zijn lijkt me een beetje zoals die van Siem de Jong. Vooral belangrijk ´in de kleedkamer´ met zijn ervaring.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal