Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax denkt aan huur van Matthijs de Ligt'

8 januari 2020 21:14 - A Bola
Foto: Pro Shots

"Ajax denkt aan huur van Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

Volgens het Portugese A Bola wil Ajax Matthijs de Ligt terug naar Amsterdam halen. Italiaanse bronnen zouden aangeven dat Ajax de verdediger graag wil huren voor de rest van het seizoen. De Ligt is zijn basisplaats bij Juventus kwijt geraakt en bij Ajax zou hij weer aan spelen kunnen komen.

Meer op A Bola




Tags

huur bola juventus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Vooropgesteld geloof ik dat hier helemaal niks van waar is.
Mocht het toch waar zijn dan denk ik dat je hier niet aan moet beginnen.
Ajax moet door en Mathijs moet door, geef alstublieft Perr Schuurs nu het vertrouwen daar heb je op de lange termijn veel meer aan.
Ook zonder de Ligt moet Ajax makkelijk kampioen kunnen worden.
Mathijs Moet zich op Juventus richten en knokken, nu terug keren dan is al zijn aanzien weg en zal dit alleen maar zijn om zijn marktwaarde weer op te krikken zodat ze hem van de zomer kunnen loodsen.
+4/-0

4 jaar geleden
Geloof er helemaal niks van!
+2/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Juventus laat hem zeker niet gaan, al die verdedigers zijn net of komen nog uit de lappenmand...
+1/-0

4 jaar geleden
Ik geloof best dat Matthijs wil komen, zijn basisplek in het Nederlands elftal loopt gevaar (die jongens zijn al daarmee bezig, net zoals Babel). Maar Juventus laat hem echt niet gaan, spelen nog CL, doen mee met de titel. Daarnaast hebben ze ook niet enorm veel keus achterin.
+1/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Dus een onzin bericht hahahhahahahah
+2/-0

4 jaar geleden
Onzin bericht maar als het even kan doen; maar dan we met de.clausulle dan hij afscheid moet nemen van Raiola die hem bij deze club gestald heeft voor zijn eigen commissie. Dan mag Mathijs best terug komen om in te vallen als Schuurs geblesseerd is.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Goed punt, met Raiola wil je niets te maken hebben...
+1/-0

4 jaar geleden
Fake news!
Maar eens vertrokken, vind ik niet dat je'm moet huren. Hij moet daar vechten voor zijn plek. Er zijn genoeg andere alternatieven. Kijk maar eens naar de verdedigers die straks transfervrij zijn.
+1/-0

4 jaar geleden
Ben ik de enige die moet lachen/huilen om de bron?
+3/-0

4 jaar geleden
Lachwekkend bericht. Raiola is goed voor de financiën van de speler en zich zelf, sportief gezien is Raiola een drama zaakwaarnemer.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat is ook precies waarvoor ze hem inhuren...
+1/-1

4 jaar geleden
Ik denk wel eens aan het huren van Doutsen Kroes, maar dat gaat ook nooit gebeuren... 😉
+4/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mathijs is veel te vroeg vertrokken, dus nu t EK voor de deur staat wil hij via Ajax ritme krijgen. Niet doen, want over een halfjaar zitten we achter weer met een probleem, zorg voor een oplossing op langere termijn! Hij wist niet hoe snel hij moest cashen, dus zoek het je uit! Ik denk wel dat er een kern van waarheid in zit. Juventus zit met hem behoorlijk in zijn maag! Die hadden gedacht dat kereltje staat er gewoon!
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ik ben het ermee eens dat ie te snel is weggegaan en we hem niet zouden moeten huren, maar Juve heeft vanaf het begin gezegd dat ze hem rustig wilde brengen. Toen raakte Chiellini geblesseerd en moest ie aan de bak en dat was op zijn zachts gezegd een stroef begin. Ik denk nog steeds dat hij bewust die kant op wilde om meer te leren 'verdedigen'. Aan de bal is ie prima, maar daar heb je juist niet zoveel aan in Italië. Ik verwacht dat ie 5 jaar Italiaans leert verdedigen en dan naar Spanje vertrekt.
+1/-0

4 jaar geleden
Het Portugese EBola lijkt me geen beste bron. Lijkt me niet echt nodig om deze onzin over te nemen op deze site...
+1/-0

4 jaar geleden
Dat Mathijs even terug keert naar Ajax is niet aan de orde, maar het nieuws over de speler bevat een boodschap van de Italianen die vinden dat hij te duur gekocht is. Raiola en Ajax staan nog steeds in gevecht houding, De coach speelt het spelletje goed mee, hij denkt dat Mathijs de Ligt een hele grote voetballer is, en de beste van de wereld wordt. En dat allemaal over de rug van een voetballer die niet aan voetballen toekomt.
+1/-0

4 jaar geleden
Een bericht als dit komt natuurlijk niet uit de lucht komt vallen, of het echt waar is een 2e: Maar De ligt speelt nauwelijks de laatste wedstrijden, Chielini komt terug en het seizoen van de Ligt bij Juventus is vol fouten. Het geeft maar weer opnieuw aan dat De Ligt te vroeg is vertrokken bij Ajax. En nu in deze positie gaat het steeds moeilijker voor hem worden met het komende EK, en Demiral, Bonucci en straks Chielini die hoger in de pikorde staan waarschijnlijk en de Vrij een basisplek heeft.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik zeg terugkopen voor hetzelfde bedrag.
Die Ratiola een schop tegen zijn kl**en.
En volgend jaar, als hij weer op zijn normale niveau is, weer verkopen.
+0/-0

4 jaar geleden
De schade met zijn vertrek is al geleden. Nu zie ik liever Schuurs. Matthijs moet een andere zaakwaarnemer zoeken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal