Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United wil Donny van de Beek deze transferperiode al contracteren'

8 januari 2020 19:52 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Manchester United wil Donny van de Beek deze transferperiode al contracteren"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad is Manchester United serieus geïnteresseerd in Donny van de Beek. De Engelse grootmacht zou de middenvelder van Ajax het liefst deze maand nog vast willen leggen. Trainer Ole Gunnar Solskjaer is bereid om tot komende zomer te wachten, maar hoopt dat Van de Beek deze transferperiode al vastgelegd kan worden zodat het middenveld versterkt kan worden.

Het AD meldt daarbij dat Real Madrid nog altijd de belangrijkste gegadigde is om Van de Beek vast te leggen, maar dat Manchester United voldoende financiële middelen heeft om een serieus tegenbod te doen.

Meer op AD.nl




Tags

beek contracteren gegadigde gunnar madrid ole solskjaer tegenbod

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goed nieuws dus, hij zal sowieso weggaan, een kapitaalkrachtige club die mee wil bieden en blijkbaar haast heeft is altijd welkom. Ze hadden 88 miljoen uitgegeven voor een verdediger die niet kan verdedigen afgelopen zomer. Nu 88 miljoen voor een middenvelder die wel kan voetballen? Deal?
+4/-0

 
4 jaar geleden
Klopt, maar blijkbaar hebben ze wel haast om hem alvast vast te leggen. En dan mogen ze betalen ook! Ze vroegen ook een flinke transfersom voor Blind terwijl hij op de bank zat, nu mogen ze ook de hoofdprijs betalen!
+3/-0

4 jaar geleden
Ze kunnen wel zoveel willen bij ManU. Maar in de zomer valt er voor 100M+ wel te praten hoor.
+2/-1

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Gaat geen €100,- miljoen opbrengen, hou toch op. Het is een waterdrager.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Als voor een waardeloze verdediger al 88M betalen, waarom zou je het niet vragen. Die Engelse clubs geven bakken met geld uit voor spelers die er werkelijk geen klote van kunnen, waarom zou je voor Donny dan niet meer vragen. Hij kan namelijk wel voetballen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Waterdrager is misschien wat sterk gezegd, maar hij is ook niet het derde wereldwonder dat sommige analisten in hem zien. Als je 65 of meer kunt krijgen moet je hem zonder nadenken laten gaan, voor 50 miljoen kun je hem in de zomer ook nog wel kwijt. Niet dat we hem kwijt willen natuurlijk maar ik heb het gevoel dat hij er zelf ook wel voor open staat.
+1/-0

dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
vd Beek gaat geen €100,- miljoen opleveren, jullie spelen te veel FIFA.
+2/-0

4 jaar geleden
Een vriendenprijs zal het niet worden aangezien Ajax de hoofdprijs moest betalen voor Blind, wiens contract afliep. Nu lekker laten dokken. 100 miljoen zal het niet worden, maar een bedrag rond de 70 miljoen lijkt me wel reëel. Contract loopt tot medio 2022, Ajax heeft geen noodzaak te verkopen, dus qua onderhandelingspositie zit het wel goed.
+1/-0

4 jaar geleden
Hoop dat die blijft deze winter. En anders het onderste uit de kan halen. Blind moesten we ook veel voor lappen.
+1/-0

4 jaar geleden
Goed om tijdig te weten dat hij vertrekt in de zomer. Engeland past hem beter dan Spanje, denk ik. En United ook meer dan Real.

Voor volgend seizoen durf ik het aan met Ekkelenkamp als box2box speler op tien. Met Propper er bij en Martinez er achter heb je een prima middenrif, waarbij Gravenberch wordt klaargestoomd.

En dan Promes-Tadic-Neres er voor. Garantie voor goals en verfijnd spel. Misschien iets degelijker zonder Ziyech, maar je kan niet alles hebben... 😉
+1/-0

4 jaar geleden
Nu weg 100 miljoen volgend jaar 80 miljoen
+1/-0

4 jaar geleden
Even dacht ik ,gelukkig geen transfer perikelen, iedereen weet waar hij voor staat bij Ajax." Dus niet" Het spel is weer op de wagen en het bieden gaat weer beginnen, afschaffen die handel.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht