Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax oefent in Qatar ook tegen KAS Eupen'

5 januari 2020 16:41 - Marco Timmer
Foto: Pro Shots

"Ajax oefent in Qatar ook tegen KAS Eupen"; image source: Pro Shots

Ajax zal komende week ook een oefenduel gaan spelen tegen het Belgische KAS Eupen. Dat meldt Voetbal International-verslaggever Marco Timmer via Twitter. Ajax zou in eerste instantie een vriendschappelijke wedstrijd gaan spelen tegen Galatasaray, maar de Turken besloten in eigen land te blijven vanwege een zakelijk geschil met de organisatie. Later in de week speelt Ajax ook nog vriendschappelijk tegen Belgisch kampioen Club Brugge.




Tags

eupen qatar brugge galatasaray timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
PSV oefent tegen precies dezelfde tegenstanders, maar dan andersom! 😜
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Blijkbaar zitten er dus maar 4 Europese clubs in Qatar, 2 Nederlandse en 2 Belgische.
Ze kunnen wel mooi klaverjassen zo met zen 4e.
+2/-0

tackle (geschorst)
4 jaar geleden
Dit geeft eens te meer aan dat het absurd is dat Ajax daar zit. Voor 700.000,00 euro je naam te grabbel gooien en bij gratie Gods twee Belgische tegenstanders. Met dit schurkenstaatje zijn door diverse landen de diplomatieke betrekkingen verbroken wegens het instabiel maken van de regio daar. En Ajax moet persé daar voetballen. Diep triest.
+3/-5

 
4 jaar geleden
De diplomatieke betrekkingen zijn verbroken door Saudi-Arabië, VAE, Jemen, Egypte en Bahrein. Zijn nou ook niet landen die regeringen hebben die betrouwbaar zijn.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Waarom zo,n reactie, als je het werkelijk meent wat je schrijft zou ik in jou plaats niets meer met Ajax te maken willen hebben.
+4/-3

 
tackle (geschorst)
4 jaar geleden
roodenwit je doet een gooi naar de meest achterlijke reactie ooit. En van zulk soort opmerkingen ben ik absoluut niet van gediend. Ik heb een mening en die vertolk ik en dan zo'n hersenloze opmerking; Dan zou ik niets meer met Ajax te maken willen hebben. Lachwekkend figuur.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Tackle, gelukkig gaan er ieder jaar 100.000 Nederlanders op vakantie naar Turkije, daar waar de mensenrechten massaal worden geschonden. Gelukkig rijdt de elite in NL in een Tessla gemaakt door kinder handjes. Wat zit je hypocriet te doen?
+2/-1

 
tackle (geschorst)
4 jaar geleden
Jou neem ik sowieso niet serieus. En dat zijn er meer hier die daar zo over denken.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik heb jou reactie gelezen, wat ik daar van vindt hou ik voor mijzelf .Samen zijn wij Ajacieden die op deze site over Ajax schrijven, en vooral willen dat ons clubje goed gaat
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Weer zo'n inhoudsloze reactie door iemand zonder enige kennis van zaken die maar wat nabrabbelt om met de politiek correcte winden mee te waaien. Kap er nou eens mee. Het punt is gemaakt, en ik ben het zat om hetzelfde hysterisch gegil onder elk artikel m.b.t. de trainingskamp te lezen.
+3/-3

 
tackle (geschorst)
4 jaar geleden
Als je het zat bent moet je het niet lezen. Ik bepaal nog altijd zelf wat ik hier schrijf. En inhoudsloos? Hysterisch gegil? Lachwekkende opmerking! En nee ik kap daar niet mee, duidelijk!
+1/-2

 
4 jaar geleden
Wat blijven er toch een hoop domme reacties komen van mensen die geen idee hebben hoe het leven in Qatar is.
Dat Saudi en die andere landen (maar gewoon saudi, de rest volgt braaf) die boycot hebben ingesteld is gebaseerd op 13 eisen die werkelijk nergens op slaan. Misschien moet je je daar eerst eens in verdiepen voordat je van die onzin schrijft?
+2/-2

 
tackle (geschorst)
4 jaar geleden
Ik ben zeer goed op de hoogte hoe het leven daar is. Over domme reacties gesproken. Geloof dat ik er net eentje heb gelezen.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Blijkbaar ben je dat niet anders zou je niet van die onzin verkondigen.
Het is prima vertoeven in Qatar, en iedereen die het niks vindt staat vrij om terug te gaan naar hun eigen land. Ik snap alle ophef dus niet.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Je gaat van mensen als Tackle nooit een onderbouwing krijgen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Nogmaals. De diplomatieke betrekkingen zijn verbroken door Saudi-Arabië, VAE, Jemen, Egypte en Bahrein. Dit zijn landen die tegen Iran zijn. Hou sport en politiek gescheiden.
+1/-0

4 jaar geleden
Die politieke betrekkingen kunnen mij worst wezen, wij waren verteld dat ze naar Qatar gingen voor de topsport faciliteiten en de mogelijkheden om tegen top clubs te spelen. Die faciliteiten mogen er dan misschien zijn maar van die top clubs is dus helemaal niets terecht gekomen en dan kan je niets anders zeggen dan dat dit een mislukt project is. Alleen van spelen tegen topclubs wordt je beter - niet een balletje trappen met de nummer 13 bij de buren. En als het alleen om de faciliteiten zou gaan, volgens mij heeft Ajax het prima voor elkaar op De Toekomst.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ach, voor de spelers is het ook een soort van uitje.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs