Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Ajax treft Spakenburg op woensdag 22 januari

23 december 2019 13:27
Foto: Pro Shots

[Update] Ajax treft Spakenburg op woensdag 22 januari; image source: Pro Shots

Ajax zal het in de TOTO KNVB Beker moeten gaan opnemen tegen Spakenburg. Dat bleek zaterdag uit de loting. Het duel tegen de tweede divisionist zal worden gespeeld op dinsdag 21 januari, woensdag 20 januari of donderdag 21 januari. De exacte speeldatum wordt komende week bekend gemaakt.

Mocht Ajax de kwartfinale weten te bereiken wacht een uitwedstrijd tegen Heracles of Vitesse. Een eventuele halve finale zal ook buitenshuis worden afgewerkt. Dan is Ijsselmeervogels, Go Ahead Eagles, FC Eindhoven of FC Utrecht de tegenstander.

Update 23-12 13:27: Via Twitter maakt de KNVB bekend dat Ajax op woensdag 22 januari Spakenburg zal treffen. Het duel in de Johan Cruijff ArenA zal dan om 20:45 uur beginnen.




Tags

spakenburg knvb arena divisionist eagles heracles ijsselmeervogels utrecht vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ajax lijkt aan de goede kant van het schema te zitten. Maar met al deze blessures en weer sleutelen aan een nieuw centrum/middenveld zal het een zware dobber worden. Misschien in de winterstop toch maar Sven Botman terug halen, want ik vind Martinez toch wel heel belangrijk op het middenveld. Marc, heel veel wijsheid toegewenst, maar eerst vandaag 3 punten binnenharken is een must en zullen onze jongens alles uit de kast moeten halen ter ere van Daley.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Misschien gewoon Alvarez opstellen op de plek waar hij voor gehaald is; achterin (samen met Schuurs). Omdat die combi niet ideaal is, kan je ook een goede middenvelder halen. Stengs bv of Propper.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Genoeg jeugd achter de hand. Niks geen Stengs of Propper halen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Regeren is vooruit zien... Zeker als we naar een constant CL niveau willen doorgroeien. Ekkelenkamp bevalt me bijvoorbeeld heel goed. Die kan prima volgend seizoen Donny vervangen. Maar dat betekent automatisch dat de andere twee middenveldposities volwassen ingevuld moeten zijn. Als Ziyech ook gaat, heb je toch iemand met ervaring nodig, zoals Propper. Want met een middenveld met twee tieners ben je niet stabiel genoeg op CL niveau. Daarnaast moeten tieners meters maken, dus elke week spelen op een goed niveau. Dat komt ook in gevaar als ze enkel in de A-selectie zitten. Het is een lastige balans, tussen kopen en opleiden...
+2/-1

 
4 jaar geleden
Misschien als Ziyech weggaat dat je Propper moet halen. Stengs is weer de zoveelste media hype. Net als Malen. Heeft er 1x 5 ingeschoten tegen Vitesse ( wat wel knap is overigens) zonder die 5 klapper zie je hem niet terug op de topscorerslijst.
+2/-0

4 jaar geleden
Uitstekende loting. Ik vraag me alleen af waarom het hele schema in 1x geloot is. Dat geeft een hoop "gereken" dat nergens goed voor is.
+1/-0

 
site-admin 4 jaar geleden
Dit zou een eis zijn geweest van verschillende gemeentes. Omdat in het programma rekening wordt gehouden met de Europese verplichtingen van de clubs eisten verschillende gemeentes dat het direct duidelijkheid zou krijgen wanneer er (eventueel) bekerwedstrijden gespeeld gaan worden. Zo is al ruim van te voren bekend wanneer Ajax eventueel op bezoek gaat komen.

Mochten ze na iedere ronde loten, zouden ze bijvoorbeeld bij de kwartfinale pas anderhalve week van te voren weten wat het affiche is. Krijg je dan bijvoorbeeld PSV-Ajax of AZ-Ajax zal het nog een flink geregel zijn met vervoersregelingen.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Dat klinkt logisch: bedankt voor de update!
+1/-0

4 jaar geleden
Hier kan ik echt reikhalzend naar uitkijken.
+2/-0

4 jaar geleden
Teams van dat nivootje, zeg Top Oss/Spakenburg/Feyenoord, kunnen soms nog verrekt lastig zijn.
+8/-0

4 jaar geleden
Ik vind dat wanneer profclubs in de beker een amateurclub loten, dat de amateurclub altijd automatisch thuis moet spelen. Die clubs hebben het geld hard nodig en zo'n thuiswedstrijd tegen bv.Ajax zal (weliswaar eenmalig maar toch) voor een flinke financiële injectie zorgen middels kaartverkoop en horeca.

Anderzijds vinden die amateurs het toch leuk om een keer in de ArenA te spelen.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik zeg: gelukkig is het de arena. Al dat kunstrgras. Wordt er misselijk van. Hopelijk snel is het allemaal weg uit de eredivisie.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos