Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax wint competitietopper van Cambuur met debuterende én scorende Sontje Hansen

13 december 2019 21:50
Foto: Pro Shots

Jong Ajax wint competitietopper van Cambuur met debuterende én scorende Sontje Hansen; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitietopper tegen SC Cambuur weten te winnen. Op bezoek bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie werd met 0-2 gewonnen, waardoor het verschil tussen beide ploegen nog maar drie punten is. Voor Sontje Hansen zal het een duel worden om nooit meer te vergeten. De 17-jarige aanvaller maakte zijn debuut in het betaald voetbal en mocht direct in de basis beginnen. Hij bekroonde zijn debuut vlak voor tijd met de 0-2. Brian Brobbey had in de eerste helft al voor de openingstreffer gezorgd. Naci Ünüvar maakte ook zijn profdebuut. Hij kwam in de tweede helft als invaller in het veld.

De ploeg van Mitchell van der Gaag had nog een kleine kans op de tweede periode. Behalve dat het daarvoor zelf moest winnen van Cambuur moest FC Volendam in eigen huis verliezen van MVV. Ondanks dat de Limburgers nog wel op voorsprong kwamen, eindigde het duel in 4-1 voor de thuisploeg.

Volgende week vrijdag speelt Jong Ajax de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. Op Sportpark de Toekomst is TOP Oss dan de tegenstander.




Discussieer mee op de forums


Tags

cambuur jong hansen scorende bekroonde brobbey oss profdebuut unuvar volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat een geweldige prestatie met zulke jonge talenten. Toppie.
+3/-0

4 jaar geleden
Er zit een hoop moois aa te komen. Hoop dat Ten Hag dit beseft en meer jongens bij het 1e gaat betrekken. Al Die aankopen, op Promes na, zijn nog maar beperkt.
+2/-1

4 jaar geleden
Als het talenten zijn met behept met diepte,creativiteit en inzicht in het spelletje dan deze voorkeur geven boven Siem de Jong, Veltman die of te oud of tekort komen.
Het blijkt dat Ajax teveel spelers mist met die kwaliteiten.
+2/-0

4 jaar geleden
wie de jeugd hebt, heeft de toekomst
laten we wel zuinig met de jeugd
niet te snel inzetten bij AJAX 1
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid