Transparent
Inloggen
Sluiten

'Real Madrid pakt door en wil voldoen aan vraagprijs voor Donny van de Beek'

6 december 2019 08:24 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Real Madrid pakt door en wil voldoen aan vraagprijs voor Donny van de Beek"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Real Madrid door wil gaan pakken en bereid is om te voldoen aan de vraagprijs voor Donny van de Beek. Ajax zou 55 miljoen euro voor de middenvelder willen hebben. Tottenham Hotspur zou ook geprobeerd hebben om Van de Beek vast te leggen, maar hij heeft in gesprekken aangegeven dat hij een voorkeur heeft voor Real Madrid. Afgelopen zomer meldden de Spanjaarden zich ook al bij Ajax, maar kwam het niet tot een transfer.

Van de Beek kan in Madrid een meerjarig contract tekenen. Zowel hijzelf als zijn zaakwaarnemers Guido Albers en Sjaak Swart wilden niet reageren, terwijl ook Real Madrid zich stil hield. Ajax en Real Madrid kunnen elkaar eventueel in de knock-out fase van de Champions League nog treffen, terwijl Van de Beek zich nu alleen wil focussen op de komende wedstrijden.

In zijn column geeft Valentijn Driessen aan dat het slechts een kwestie van tijd is tot de transfer bekend wordt gemaakt en dat Van de Beek vanaf 1 juli 2020 het shirt van Real Madrid zal gaan dragen.




Tags

madrid beek albers column driessen guido kwestie meldden telegraaf tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Blijft maar doorgaan dit bericht. Waar of niet waar, waarbij ik sterk de indruk krijg dat het waar is. Dit soort berichten doet toch iets met de speler, zeker tussen de oren. Hij kan dan wel stellen dat hij zich de komende wedstrijden op Ajax richt , maar toch . Ook niet goed voor het team. Een speler die niet gefocust of iig minder is, de onrust die dit toch geeft. Hier moet gewoon zo snel mogelijk duidelijkheid over komen. Mocht het toch waar zijn en hij zou verkassen naar RM dan niet opgesteld tegen Ajax mocht dat eventueel aan de orde komen dat zou een eis moeten zijn. Eigenlijk best grappig, ( nog ) bankzitter bij het NL elftal en basisspeler bij Real Madrid.
+2/-0

4 jaar geleden
55 miljoen voor zijn linkerbeen? Zou toch echt lekker de hoofdprijs vragen. Wat is dit voor fooi dan, Madrid heeft geld zat.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik ben bang dat hier een grote kern van waarheid in zit. Het speelt niet alleen al heel lang maar de geluiden dat Ajax bij Flamengo het supertalent wil halen houden ook niet op.Mocht hij gaan dan inderdaad maar ongeveer de helft van dat bedrag aan die jongen uitgeven en Ziyech nog maar een extraatje voor elk seizoen dat hij nog blijft want alle twee weg zal heel moeilijk op te vangen zijn.
+1/-0

4 jaar geleden
En dit laat maar weer eens zien waarom wij geen koop club kunnen worden. Als hij bij Bayern had gespeeld dan was deze prijs minimaal dubbel geweest - de eredivisie blijft de goedkoopste plek in Europe voor top clubs om geweldige spelers op te halen die het ook op een groot toernooi hebben laten zien. Zou dit echt belachelijk weinig vinden in deze tijd voor een speler al Van de Beek. Daarnaast zou ik hem helemaal niet zien passen bij het Spaanse voetbal..
+4/-0

4 jaar geleden
Als ik de naam Valentijn hoor, beginnen m'n oren spontaan ruis te genereren.
+4/-0

4 jaar geleden
Slechte keuze dit mocht ie het doen. Die wordt echt geen basisspeler daar, en dus vergooi je ook je kansen bij Oranje... Donny is een topper hoor, maar Real Madrid past gewoon niet. Kijk naar het verleden en NL spelers...
+1/-0

4 jaar geleden
Waar rook is, is vuur. Maar de Telegraaf wist vorige winter veel dingen ook heel zeker mbt Frenkie de Jong.
+1/-0

4 jaar geleden
Real Madrid is toch geen club voor Donny? Hij past veel beter bij een club als Liverpool. Maar goed, het is zijn keuze uiteindelijk. 55 miljoen is alleen te weinig. Minimaal 80 miljoen.
+2/-0

4 jaar geleden
Het is reëel om te veronderstellen dat bij de afspraak dat Donny dit seizoen bij ons bleef ook een afspraak is gemaakt voor een toekomstige transfersom. Daarom kan Ajax niet de hoofdprijs vragen of clubs tegen elkaar uitspelen. En laten we eerlijk zijn, transferbedragen van boven de vijftig miljoen voor spelers uit de Eredivisie zijn echt buitensporig hoog. Geen enkele speler van PSV of AZ of Feijenoord gaat zo'n bedrag opleveren. Ik gun Donny een mooie club, als hij gaat. En Real Madrid is zo'n mooie club. Alleen dit seizoen nog even voor ons vlammen. Dinsdag bijvoorbeeld, tegen die andere Spanjaarden... ;-)
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik denk dat Donny meer waard is en real bereidt is dat te betalen. Vermoed ook dat er afspraken zijn en dat is de manier om ze binnen te houden. Van mij mogen de bedragen echt wel wat hoger ingezet worden. Hoeveel zal frenkie nu waard zijn na een paar maanden Barca????
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal