Transparent
Inloggen
Sluiten

'Clubleiding Real Madrid hoopt nog altijd op komst van Donny van de Beek'

4 december 2019 09:42 - Marca.com
Foto: Pro Shots

"Clubleiding Real Madrid hoopt nog altijd op komst van Donny van de Beek"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Marca is Donny van de Beek nog altijd in beeld bij Real Madrid. De clubleiding van de Madrilenen zou het liefst de Ajacied zien komen om het middenveld te versterken. Binnen Real Madrid is de veronderstelling dat als ze zich eenmaal melden voor Van de Beek een overeenkomst binnen een paar uur al getekend kan zijn.

Trainer Zinedine Zidane zou echter per se Paul Pogba als middenvelder willen hebben en zelfs vinden dat de clubleiding hem dit verschuldigd is. Oud-Ajacied Christian Eriksen is voor Real Madrid ook een optie, omdat hij na dit seizoen transfervrij is vast te leggen.

Meer op Marca.com




Tags

madrid beek eriksen marca pogba zidane

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Misschien ben ik niet geheel objectief hoor, maar is vd Beek niet veel beter, completer dan Pogba?? Pogba heeft zijn lichaamsbouw en fysiek misschien meer mee maar dan houdt het ook wel gelijk op.
Vd Beek is geen koopje. Absolute hoofdprijs voor vragen. Liever nog verlengen maar dat zit er vrees ik niet in.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Goede vraag.

Pogba is in ieder geval wel basisspeler van Frankrijk (geweest), is wereldkampioen geworden, speelde 4 jaar bij Juventus in de basis, 4 keer kampioen van Italie, heeft de Uefa cup gewonnen met United tegen Ajax.

Zidane wil hem in ieder geval heel graag.

Hoe goed Pogba is, heeft denk ik vooral met de coach te maken die hem in zijn selectie heeft. Onder Zidane denk ik dat hij weer gaat floreren.

Ik vind ze ook niet echt dezelfde type spelers.

Van de Beek is meer een type Eriksen, al heeft Van de Beek nog meer de diepte van Litmanen.
+1/-0

4 jaar geleden
Gaat het nu alweer beginnen? Stormen in een glas water... Valencia: daar gaat het om, en niks anders!
+3/-0

4 jaar geleden
Gelukkig reageren de fans niet zo veel meer op die Spaanse transfer berichten,en ik moet eigenlijk ook niet meer reageren.
+1/-0

4 jaar geleden
Prima, het prijskaartje wordt alleen maar hoger. Blijf vooral twijfelen tussen Pogba en vd Beek. Twijfel het liefst nog maar een extra seizoen, dan kunnen wij Unuvar prima op die positie zetten.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik zou zeggen: blijf hopen. Einde van het seizoen zijn ze welkom om Donny voor 100M over te nemen. Maar niet in de winterstop. Dat achterlijke window moet per direct afgeschaft woorden
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Wie is niet beeld bij Real of beter gezegd bij de journalisten van Marca etc..

Zidane is 1 van de succesvolste trainers allertijden ( 3 keer achter elkaar de Ec1) en zeker van Real en zal waarschijnlijk wel weer zijn zin krijgen. Hij wil Pogba en Mbappe. En zij willen naar Zidane en Real dus dat gaat wel door. Ik denk ook wel dat deze spelers daar passen. Naar Real moet je alleen gaan als een trainer je echt wil en daar ook echt een toekomst heeft. Bij een trainerswissel ben je al snel de pineut bij clubs als real. Vraag Robben, Nistelrooij, Sneijder, Huntelaar, Van der Vaart en nog een dozijn anderen maar.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal