Transparent
Inloggen
Sluiten

'Angeliño in beeld als opvolger van Nicolás Tagliafico'

3 december 2019 00:40 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Angeliño in beeld als opvolger van Nicolás Tagliafico"; image source: Pro Shots

Angeliño is bij Ajax in beeld als opvolger van Nicolás Tagliafico. Dat weet De Telegraaf te melden. De Spaanse linksback van Manchester City zou afgelopen weken al meerdere keren informeel zijn aangeboden in Amsterdam. Dit seizoen komt Angeliño nauwelijks aan spelen bij de landskampioen van Engeland. Vorig seizoen speelde hij nog voor PSV, nadat hij daarvoor een jaar op huurbasis voor NAC Breda had gespeeld. De Eindhovenaren zouden proberen om hem weer terug te halen, maar heeft daarbij flinke concurrentie van Ajax.

Ajax had afgelopen zomer al Lisandro Martínez als vervanger gehaald voor Tagliafico. Hij doet het echter zo goed als centrale verdediger en als middenvelder dat hij alleen nog in geval van nood aan de linkerkant komt te spelen. Voor Ajax zou een transfer financieel geen enkel probleem zijn.




Tags

angelino tagliafico engeland martinez nac telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Angelino is een prima speler. Jammer van dat psv-smetje, maar daar moeten we maar niet te veel nadruk op leggen.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Is juist grappig. Meestal is het andersom ook. Plus ik ben benieuwd naar de reacties uit Eindhoven. Dat zullen ze niet leuk vinden.
+2/-0

4 jaar geleden
Nou ik weet het niet. Liever weer een strijder erbij.
+3/-0

Hoeveel keer in de week zal Van Bommel hem opbellen?
Snikkend aan de telefoon of hij alstublieft terug wil komen
+4/-0

4 jaar geleden
Leuke speler maar zal ook een prijskaartje aan hangen en dan vraag ik mij toch af of er niet eenzelfde soort speler rondloopt in Z. Amerika die net zo goed is - maar 10x goedkoper. Ik blijf erbij, we moeten geen koop club worden. Zonder meer vaste inkomsten, tv rechten, is het vasthouden van een elftal van dit niveau een illusie. Er zal maar één slechte dure aankoop tussen moeten zitten van 40 miljoen en die miljoenen op de bank zijn verdwenen....
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik denk dat deze speler iets van 20 kost. En qua niveau is het er 1 die er direct staat lijkt me, al schat ik Tagliafico iets hoger in. Voor Tagliafico zal je toch zeker meer dan 20 krijgen. Dus wat dat betreft hou je verwacht ik geld over, qua niveau lever je een beetje in, maar dat heb je nogal snel. Nico is gewoon een belangrijke speler. Reken daarbij op dat de kans erg groot is dat Ajax volgend jaar CL speelt en je een hoop kapitaal op het veld hebt. Financieel maak ik me voorlopig niet zorgen. Overmars zal toch blijven zoeken naar parels als Dolberg, Sanchez, Martinez. Voor relatief lage bedragen gehaald en een hoop opgeleverd, maar soms moet je de portomonnee trekken als je wat meer zekerheid wilt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
20 miljoen voor een linker verdediger, het lijkt zo weinig tegenwoordig maar is zoveel voor een club die afhankelijk is van CL voor financiële zekerheid. Het verschil is dan ook dat je aan Tagliafico geld overhoudt door de verkoop - ik geloof dus niet dat wij 20 miljoen betalen aan City en er dan uiteindelijk geld aan overhouden wanneer hij weer weg gaat. Dat is dan dus een verlies in de long run.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Ik wil dat Nico blijft. Nico is voor mij 1 van de beste linksbacks ooit van Ajax. Hij heeft alles. Overmars moet zorgen - nog 1 jaar.

Angelino? Ik wil niet eens dat hij komt.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal