Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil Europese top aftroeven met megabod op toptalent Reinier'

17 november 2019 11:24
Foto: Pro Shots

"Ajax wil Europese top aftroeven met megabod op toptalent Reinier"; image source: Pro Shots

Ajax wil de selectie gaan versterken met Reinier Jesus Carvalho. Dat meldt de Italiaanse journalist Nicolò Schira op Twitter. Ajax zou zelfs een bod van 40 miljoen euro willen uitbrengen voor de 17-jarige middenvelder. Reinier maakte in augustus zijn debuut bij Flamengo en speelde tot nu toe 12 wedstrijden. Naar verluidt hebben ook onder meer Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City en Real Madrid interesse in de Braziliaan.




Tags

barcelona braziliaan flamengo madrid schira

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
4 jaar geleden
En dat voor 70% van de rechten. Lekker naar Barca laten gaan.
+3/-0

4 jaar geleden
Hoewel dit verhaal waarschijnlijk uit de duim gezogen is van de zaakwaarnemer van Reinier om een goed prijsje te krijgen, hoop ik toch wel dat Ajax niet mee gaat doen aan de transfer gekte. We hebben nu dan wel even lekker veel geld in de kassa, we zullen nooit genoeg inkomsten hebben om mee te doen met de clubs uit de grote landen. Lekker de outsiders opkopen en hopen dat er een gelukje tussen zit, zoals ons de afgelopen jaren is gelukt. Dan kunnen de andere clubs miljoenen uit blijven geven voor deze 'top' talenten. En last but not least blijf de eigen jeugd een kans geven.
+4/-0

4 jaar geleden
Het is prima om te investeren, maar dit soort bedragen zijn zo risicovol, dat je dit niet moet willen. Veel te veel voor een zich nog niet bewezen talent.
+3/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Laten we de Europese top aftroeven met die jongens uit Alkmaar, dat lijkt me een beter idee!
+6/-0

 
4 jaar geleden
Bizot, Stengs en Boadu samen kosten ongeveer 20/25 miljoen. Dat is ook het bedrag dat Ajax ongeveer kan uitgeven voor 70% van een echt toptalent dat de samba danst.
+2/-4

 
4 jaar geleden
AZ zal echt niet dat drietal voor 25 miljoen verkopen aan Ajax. Ik denk dat ze voor Stengs alleen al 30 vragen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Het zou inderdaad wel kunnen dat dit te weinig is maar 30/35 miljoen mag ook wel.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Guus Til was al 18 miljoen en die is minder goed dan Stengs en Boadu. En waarom is Bizot nu ineens een optie? Was ontzettend slecht bij ons in de jeugd en bij Groningen was het ook niet veel soeps. Met een ploeg als AZ voor je neus komt geen enkele keeper echt in de problemen in het overgrote merendeel van de wedstrijden.

Die twee zullen beiden dik boven de 25 miljoen per stuk zijn, en zeker als Ajax komt gaat de vraagprijs nog verder omhoog. Dat is al vele jaren zo.

Dit verhaal is pure onzin. 70% kan niet want gedeeltelijk eigendom is verboden door de KNVB.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Onana was in het begin bij Ajax ook niet veel soeps en is nu een van de beste keepers van de wereld. Bizot heeft een mindere ploeg voor zijn neus als Bizot die desondanks de minst gepasseerde keeper van de eredivisie is. Bovendien draait hij een topjaar en is hij ook niet voor niets bij de selectie van het Ned. elftal gehaald. Stengs zal inderdad zo maar 20/25 miljoen kosten maar in die categorie zal Ajax de opvolgers moeten zoeken voor spelers die voor 50 tot 100 miljoen de deur uitgaan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Aub geen Bizot de grootste eikel op keepersgebied.
+2/-2

4 jaar geleden
Je bent sterk als club als je ook je grenzen weet en daar naar durft te handelen.
+2/-0

4 jaar geleden
Gewoon 30 à 40 miljoen aftikken voor Stengs en Boadu.
+5/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja doei! Ik denk dat ze bij Ajax verstandig genoeg zijn om niet alle inkomsten gelijk te verbrassen.

En een "journalist" die Van der Sar niet kan spellen, moet je niet serieus willen nemen.
+3/-0

4 jaar geleden
Ik denk dat het geen goed idee is om op de link van Profiel shvungpita19 te klikken. Zit eruit als rommel. Heb het gerapporteerd om na te kijken.
On Topic, wel een beetje veel voor een jonge vent, maar wanneer het echt zo een groot talent is, ach ja, waarom niet. Een betere opleiding als bij ons Ajax krijgt hij zeker niet.
+1/-0

4 jaar geleden
Beter duur dan niet te Koop. Het stemt mijn blij dat Ajax in het rijtje staat van clubs die het bedrag op tafel kunnen leggen. Dat Ajax dat gaat doen is andere koek, voor mijn als Ajax fan glim ik van trots omdat mijn club voor vol aangezien wordt.
+1/-0

Ik denk dat Ajax zeker geïnformeerd heeft, of hij überhaupt haalbaar is dat is een heel andere verhaal.
Het is voor mij wel de zoveelste bevestiging wat symbool staat voor het huidige Ajax en wat misschien de grootste kracht is van deze bestuurders.
Ajax is continue bezig met vooruit plannen en de toekomst, afgelopen week ook al het bericht van die keeper, dat wil zeggen dat er nu al keihard gewerkt word aan een vervanger van Onana en dus ook van Neres.
Vergelijk dat is met onze concurrenten, waar in Rotterdam uit paniek een heel leger oud spelers is aangeschaft die al jaren geen fatsoenlijke wedstrijd meer hadden gespeeld.
Of in Eindhoven waar ze dronken over straat gingen toen Swaab na een hele zomer zonder succes te hebben gewinkeld in Duitsland als verloren zoon werd terug gehaald, waardoor alle puzzelstukjes alsnog in elkaar zouden gaan vallen.
+2/-0

4 jaar geleden
Dat bedrag betaal je alleen vandaag de dag (waarbij Mpabbe 400 mil kost en er voor Neymar 222 mil is betaald) als je zeker weet dat je de nieuwe Ronaldo of Romario kan halen.

Als je dat bijna zeker weet moet je het doen. Toch?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Jazeker Don Vito .. Diego Lainez was ook zo’n licht, toch? Risico’s zijn er altijd in voetbal.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Diego Lainez is niet vergelijkbaar met de vondst van Ronaldo (Bra), Romario of Neymar. Bij deze 3 wist men dat ze echt een een hele grote speler hadden aangetrokken. Soms weet je dat.
+1/-0

4 jaar geleden
lekker laten zitten en kijk dichter bij huis naar vergelijkbare jongens of ervaren kerels van jonge leeftijd.
Of is de kas dan letterlijk propvol dat we om 40 miljoen totaal niet malen?
Want wat als we straks in 2020 of 2021 of 2022 geen "goede CL wedstrijden winnen" moeten we dan niet oppassen voor een bankroet? Ja ik roep maar een bepaald scenario op;-) Hopelijk blijven we nog eeuwen aan de top in de EU
+4/-0

4 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
niet doen.
+1/-6

4 jaar geleden
kijk eens welke talenten er op de toekomst lopen, we gaan toch niet kopen voorde bank.
+1/-0

4 jaar geleden
Ja hoor, Ajax dat 40 miljoen wil uitgeven voor een speler.
Wat en lulverhaal.
+1/-0

4 jaar geleden
Leuk dat we geld op de bank hebben maar als we 40 miljoen in een 17-jarig talent gaan steken dan is dat geld zo weer verdwenen. Steek dat geld dan liever in de huidige selectie om deze nog wat langer bij elkaar te houden. Next.
+1/-0

4 jaar geleden
Dit kan nooit waar zijn. Die investering is te risicovol. Hoeveel jongens van 17 jaar halen het echt? Maar dat weet Overmars ook wel.
+1/-0

4 jaar geleden
40 mln voor een 17-jarige past niet bij Ajax. Kijk eerst naar eigen jeugd. Of geef dat bedrag uit aan Davy Propper, een speler die bewezen heeft om én verdedigend en passend een aanwinst te zijn.
Stengs wordt erg geroemd, maar mist op dit moment nog flair en handelingssnelheid voor het moeilijke aanvalsspel van Ajax. Kan nog komen, maar ik zou voor hem minder dan 20 mln uitgeven. Boadu is een ander verhaal. Die heeft techniek en snelheid voor de kleine ruimte en overal schijt aan, en past dus qua mentaliteit goed bij Ajax.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal