Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'In twee wedstrijden Chelsea zijn een aantal beslissingen genomen die niet correct zijn'

5 november 2019 23:51

In gesprek met Veronica was ook Erik ten Hag woedend over de arbitrage. "Twee wedstrijden tegen Chelsea en een aantal beslissingen waar je over kan twijfelen. Dan sta je hier maar met één punt, maar dat had heel anders kunnen zijn", aldus Ten Hag. "In twee wedstrijden Chelsea zijn een aantal beslissingen genomen die niet correct zijn. Er werd een overtreding gemaakt op Daley Blind. Hij werd getackeld en vervolgens maakt hij een overtreding. Dit ene moment zet de hele wedstrijd op zijn kop. Als je een VAR hebt, kun je dit tot deze beslissing komen. Twee rode kaarten en een penalty. Dit is waanzinnig."

De tweede gele kaart voor Veltman was voor Ten Hag ook belachelijk. "Hij kan zijn hand er niet afhaken", zo gaf hij aan. "Ik weet niet eens of het volgens de regels wel een penalty is, maar dit is geen gele kaart."

Ten Hag is zeer trots op zijn spelers. "Dit scenario kun je vooraf niet bedenken. We hebben een fantastische wedstrijd gespeeld. Dat maakt dit zo jammer", zo gaf hij aan. "Tot aan de 4-2 was het zelfs een geweldige wedstrijd en hebben we mooie goals gemaakt. Tactisch was het uitstekend. Uiteindelijk hebben we ook met negen man uitstekend gespeeld. We hebben nog aangevallen en kregen met Álvarez en Mazraoui kansen. Ik ben geweldig trots op deze ploeg."




Tags

hag chelsea alvarez arbitrage blind getackeld mazraoui var veltman veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal