Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: 'Erik ten Hag niet bovenaan lijst Bayern'

5 november 2019 10:18 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

AD: "Erik ten Hag niet bovenaan lijst Bayern"; image source: Pro Shots

Waar in Duitsland wordt gemeld dat Erik ten Hag voor Bayern München de absolute droomkandidaat is om de nieuwe hoofdtrainer te worden, meldt het Algemeen Dagblad dat de trainer van Ajax helemaal niet bovenaan de lijst staat. De Duitse recordkampioen zou op zoek zijn naar een coach met veel ervaring, een gevestigde naam in het topvoetbal. Het AD noemt zelf Arsène Wenger, Massimiliano Allegri en Ralf Rangnick als mogelijke opties.




Tags

bayern hag allegri arsene duitsland rangnick wenger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik word langzamerhand een beetje moe van deze berichten. Eerst maanden berichten over Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Barcelona? PSG? Juventus? United? Liverpool? Real? Dan vervolgens 10-tallen berichten over Zyech/Onana/Tagliafico/Neres/Blind/Vd Beek. Gaan ze weg, of nee toch niet? En nu weer meerdere berichten over Ten Hag binnen twee dagen, staat ie op de shortlist? Staat ie boven aan? Gaat ie weg in de winterstop? Of eind seizoen? Of nog voor de wedstrijd tegen Chelsea vanavond? Ik zou zeggen, plaats alleen berichten als er daadwerkelijk nieuws is, volgens mij is hij gewoon trainer van Ajax, met een meerjarig contract. Wat maakt het nou uit of hij op een lijstje staat bij Bayern? Ik ben supporter van Ajax, niet Bayern. Alle spelers bij Ajax staan ergens op een shortlist, het heeft weinig zin om deze te benoemen als ze niet zijn verkocht. Ten Hag gaf aan dat hij bleef, klaar! En nu weer de focus op CL vanavond!
+2/-1

 
4 jaar geleden
Welkom bij een topclub. In Rotterdam zal er wat minder belangstelling zijn voor de spelers. Wat heb je liever. Doe mij maar de belangstelling. En mij irriteerde de berichten van Frenkie en de Ligt mij op een gegeven moment ook. Dus die las ik op een gegeven moment niet meer...
+1/-0

 
4 jaar geleden
Misschien heb je mij niet helemaal goed begrepen. Dat er veel belangstelling is voor Ajax en de spelers is mooi en een compliment aan de club, daar ben ik het met je eens. Ik heb daar overigens ook gemengde gevoelens bij, mooi dat geld, maar veel liever hou ik de topspelers gewoon bij Ajax. Op dit moment helaas niet helemaal mogelijk. Want ook al is Ajax uitgegroeid naar een rijke club, budgettechnisch kunnen ze helaas nog niet meedoen met een PSG, City, of een Real Madrid. Maar waar ik mij aan stoor is het on-nieuws, over ‘’mogelijke interesse”, geruchten over short-listen van ANDERE clubs.
+1/-0

4 jaar geleden
Die Süddeutsche Zeitung noemt onder andere Ralf Rangnick, Thomas Tuchel en Hansi Flick, rechterhand van Jogi Löw, als nieuwe Bayern hoofdtrainer.
+1/-0

4 jaar geleden
Bayern niet bovenaan lijst ten Hag... Dat is namelijk AFCA.
+2/-0

4 jaar geleden
Ajax verkoopt, dachten ze bij het AD.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal