Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen uitsupporters van Ajax tegen Chelsea na zware straf UEFA

4 november 2019 09:55

De UEFA heeft aan Ajax een harde straf uitgedeeld. Dat meldt de club via de officiële website. Vanwege gebeurtenissen tijdens de uitwedstrijd tegen Valencia en de al eerder gegeven voorwaardelijke straf vanwege de uitwedstrijd tegen Benfica mag Ajax geen uitsupporters meenemen naar de wedstrijd tegen Chelsea volgende maand. Daarnaast heeft Ajax een geldboete ontvangen van 50.000 euro en is er opnieuw een voorwaardelijke straf uitgedeeld.

Vanwege improper conduct of the team heeft Ajax ook een geldboete van 18.000 euro ontvangen.

Ajax heeft bij de UEFA gevraagd om aanvullende informatie en daarna zal gekeken worden of er hoger beroep wordt aangetekend.

Op de website van de UEFA legt de Europese voetbalbond uit dat Ajax gestraft is vanwege aangerichte vernielingen en het verstoren van de menigte door supporters. Daarnaast moet Ajax ook binnen 30 dagen contact opnemen met Valencia om de aangerichte schade te vergoeden.




Tags

uefa chelsea uitsupporters valencia benfica beroep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal