Transparent
Inloggen
Sluiten

UEFA keurt beroep Ajax af, definitief geen uitsupporters tegen Chelsea

1 november 2019 23:35 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

UEFA keurt beroep Ajax af, definitief geen uitsupporters tegen Chelsea; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Ajax dat de UEFA het beroep dat de club had aangespannen heeft afgewezen. Ajax was in beroep gegaan tegen de vier straffen die het kreeg na het uitduel tegen Valencia. De club werd gestraft met een uitwedstrijd zonder publiek, kreeg opnieuw een voorwaardelijke straf van nog een uitwedstrijd zonder publiek en kreeg bovendien ook nog twee geldboetes.

Nu het beroep is afgewezen zal Ajax het aanstaande dinsdag definitief moeten doen zonder de eigen supporters. Via Twitter meldde de club eerder dat het alleen in beroep was gegaan tegen de voorwaardelijke straf, maar uiteindelijk is er dus beroep aangetekend tegen alle uitgedeelde straffen.




Tags

beroep uefa chelsea uitsupporters valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ondanks de inzinking gisteravond ben ik voor aanstaande dinsdag heel positief gesteld.
We gaan de 3 punten pakken en daarmee bijna onze overwintering in de ChampionsLeague veiligstellen. Het is een onderbuik gevoel en niet meer dan dat.
+1/-0

4 jaar geleden
Mooiste uitwedstrijd, maar geen fans. Jammer.
Wordt een hele zware pot voor de boys. Een echt examen, zoals Tottenham, Real, Benfica, Juventus uit. Ben zeer benieuwd! Neres in de basis. Neres is weer unstoppable aan het worden. Hij gaat die Chelsea verdediging duizelig maken.
+1/-0

4 jaar geleden
Als Ajax de concentratie op kan brengen dan hebben ze 50% kans op een gelijkspel.
De Engelse ploegen moeten dat welke wedstrijd opbrengen in hun competitie.
Het is geen toeval dat Ajax het tegen Engelse ploegen het meest moeilijk heeft.
Daarbij zijn de Engelsen killers in het afwerken.
Chelsea was in de eerste wedstrijd ook volwassener, rustiger aan de bal, terwijl ze met vijf invallers speelden en een jonger elftal hadden als Ajax.
Hoopvol is dat Neres hoogstwaarschijnlijk opgesteld wordt.
Hij wordt schromelijk onderschat en zorgt voor creativiteit en verrassing in het aanvalsspel. Het is aan zijn medespelers daar gebruik van te maken.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht