Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'Als ik een keer mijn frustraties laat zien, is het direct een groot probleem'

27 oktober 2019 19:40

Hakim Ziyech speelde tegen Feyenoord op de tien-positie. Hij hoefde niet te wennen om daar weer te mogen staan na lange tijd op de rechtervleugel te hebben staan. "Ik heb met beide posities geen problemen. Het maakt niet zoveel uit", aldus Ziyech in gesprek met Fox Sports. Al snel opende hij zelf al de score. "Ik kreeg de bal goed voor van Dusan. Het was wel een beetje geluk, omdat Kenneth in de goede hoek zat, maar gelukkig ging hij er heel langzaam in."

Volgens Ziyech lag het vooral aan Ajax dat er zoveel ruimtes waren. "We speelden heel goed tussen de linies en de ballen kwamen daar", zo gaf hij aan. "Zij hadden problemen of ze wel of niet door moesten gaan. Als ze doorstapten en de bal er doorheen ging, lag het direct helemaal open. Ze waren aan het twijfelen en dat hebben we goed gedaan. Daarnaast hebben we de kansen heel goed afgemaakt."

De middenvelder was boos toen hij in de tweede helft werd gewisseld. "Ik ben liefhebber en wil gewoon altijd spelen. Het is toch niet erg om dat duidelijk te maken? Als iemand anders dit doet, is er niets aan de hand, maar als Ziyech dit doet is het een groot probleem. Het wordt nu groter gemaakt dan het is", zei hij daarover. "Ik mag toch boos zijn? Ik laat mijn frustraties zien. Zo zit ik gewoon in elkaar. Als iemand anders het doet is er niets aan de hand, maar als ik het doe is het direct een groot probleem. Ik heb mijn frustraties laten zien en nu de wedstrijd klaar is, is het klaar."




Tags

ziyech doorstapten feyenoord fox rechtervleugel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal