Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico: 'We moeten volle bak, zoals altijd in een Klassieker'

26 oktober 2019 01:15

Volgens Nicolás Tagliafico zal Ajax zondag Feyenoord niet gaan onderschatten. Dat geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf. "De nederlaag tegen Chelsea moet ons helpen om zondag nóg sterker te zijn. We willen blijven winnen. En het is al een tijd geleden dat we in de competitie thuis hebben verloren", aldus Tagliafico. "Feyenoord, een grote rivaal, onderschatten, zou het onhandigste zijn dat we nu kunnen doen. We moeten volle bak. Zoals altijd in een Klassieker. Of je tegenstander nu eerste, tweede of tiende staat. Daar kijken we niet naar."

De Argentijn is ook niet bang dat de nederlaag tegen Chelsea zondag zal doorwerken. "Voor de Klassieker, in welk land ook ter wereld, heb je geen motivatie nodig. Die krijg je vanzelf", zo geeft hij aan. "Ik vind het heel fijn dat die wedstrijd op Chelsea volgt, want het is de ideale kans om het slechte gevoel van de nederlaag weg te voetballen."

Tagliafico kijkt met een heel goed gevoel terug naar 21 januari 2018, toen hij in eigen huis zijn debuut maakte tegen Feyenoord. "Een prachtige wedstrijd, een overwinning, met een halve assist, de 2-0 van Klaas-Jan Huntelaar én ik werd man van de wedstrijd. Ik had me geen betere kennismaking met de fans van Ajax kunnen wensen", zegt hij daarover.




Tags

tagliafico klassieker chelsea feyenoord huntelaar kennismaking motivatie onhandigste rivaal telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal