Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax wint competitietopper van Excelsior

25 oktober 2019 21:58
Foto: Pro Shots

Jong Ajax wint competitietopper van Excelsior; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdagavond op bezoek bij Excelsior weten te winnen. De ploeg van Mitchell van der Gaag was met 1-3 te sterk voor de Rotterdammers. Lassina Traoré was met twee treffers wederom de uitblinker van de ploeg, terwijl ook Jurgen Ekkelenkamp tot scoren kwam. Ajax eindigde de wedstrijd met tien man, omdat Noa Lang in de slotfase met twee keer geel van het veld werd gestuurd.

Door de zege is Jong Ajax nu naar de derde plaats in de competitie geklommen. Op maandag 4 november staat de volgende wedstrijd op het programma. Op Sportpark de Toekomst is dan FC Volendam de tegenstander.




Tags

jong excelsior ekkelenkamp traore volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Zouden we in Lassina nu eens echt de ware spits en toekomstige topscorer gevonden hebben? Hoe doet Gravenberch het, ik heb het idee dat deze jongen de missing link is op het middenveld bij 1.
+3/-0

4 jaar geleden
De jonkies hebben de smaak te pakken, en ik denk dat de opvolger van Dolberg Traore er aan zit te komen. Ben benieuwd wanneer hij op de deur klopt.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Volgens mij is hij al een tijdje aan de deur aan het kloppen, maar lijkt er niemand thuis.
Wat zou nog meer moeten doen dan hij nu doet om af en toe te mogen invallen bij het eerste?
+4/-0

 
4 jaar geleden
Gister mochten Gravenberch en Traore invallen, eindelijk. Hopelijk nu we ook wat voorsprong hebben op PSV gaat dit veel vaker gebeuren. Het ligt denk ook aan de rest van de team. Als die begin tweede helft met 3 doelpunten verschil voor staan, dan moet het kunnen lijkt me.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor