Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Je kan wel zeggen dat we genaaid zijn'

24 oktober 2019 14:31

Donny van de Beek gaf donderdagochtend in gesprek met Fox Sports aan te balen van de afgekeurde treffer van Quincy Promes, omdat de VAR daar flink in de fout ging. "En ook nog een moment toen ik hem op zijn hand schoot. Dat was gewoon een penalty. Wat ik hoorde was het geen buitenspel", aldus Van de Beek. "Het heeft niet goed in ons voordeel uitgepakt. Je kan wel zeggen dat we genaaid zijn.

Van de Beek ging verder: "We hadden niet verdiend om te winnen, maar een gelijkspel had er in gezeten. Maar als die goal van Quincy had geteld, had je een heel andere wedstrijd gekregen."

Promes bleek niet buitenspel te staan op moment dat Ziyech de voorzet gaf. "We zijn genaaid ja. Het is ontzettend zuur. Klote", zo gaf hij aan. "Ik snapte ook niet waarom hij vlagde bij die penalty. Laat gewoon doorlopen. Dan kun je altijd nog kijken of het buitenspel was. Nu was het een penalty. Het zat niet bepaald mee kun je wel zeggen."




Tags

beek promes fox geteld snapte var vlagde ziyech zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos