Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We speelden als team heel goed'

23 oktober 2019 22:26

Volgens Erik ten Hag was een gelijkspel meer recht gedaan aan de wedstrijd gezien het spelbeeld. Dat gaf hij aan in gesprek met Veronica. "Deze wedstrijd verdiende geen winnaar", aldus Ten Hag. "We speelden als team heel goed. We zetten goed druk en lieten Chelsea niet in hun spel komen. Ze zijn niet in hun voetballend vermogen gekomen. Daarentegen waren we aan de bal te slordig."

De trainer van Ajax vond dat zijn ploeg het de hele wedstrijd onder controle had. "Natuurlijk kunnen ze uit het niets scoren, omdat ze heel goede voetballers hebben", zo gaf hij aan. "Maar ik vind dat we organisatorisch heel goed gespeeld hebben en echt heel goede druk op ze hadden. We hadden de vrije mensen op het middenveld en daar hadden zij geen antwoord op. We hadden continu overload op het middenveld. We maakten alleen niet altijd de juiste keuzes en als we daar kwamen, hadden we ook niet de juiste voortzetting."

Ten Hag vond niet dat zijn ploeg het in een fase na rust lastig had met Chelsea. "We zaten continu in de wedstrijd", zei hij daarover. "We hebben momenten gehad. Een buitenspelgoal en een bal op de paal. Dat zijn momenten waarop je toe moet slaan. Dat lukt dan niet. Het is dan uitermate teleurstellend dat je hem dan tegen krijgt."




Tags

hag chelsea buitenspelgoal organisatorisch overload spelbeeld veronica voortzetting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal