Transparent
Inloggen
Sluiten

'Juventus geïnteresseerd in Joël Veltman'

17 oktober 2019 12:47 - Tuttosport
Foto: Pro Shots

"Juventus geïnteresseerd in Joël Veltman"; image source: Pro Shots

Joël Veltman is in beeld bij Juventus. Dat weet het doorgaans betrouwbare Tuttosport te melden. De regerend kampioen van Italië is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe rechtsback en daarvoor is onder meer de verdediger van Ajax in beeld. Na zijn contractverlenging staat Veltman tot 2021 onder contract in Amsterdam. Inmiddels speelde hij al 231 officiële wedstrijden voor Ajax.

Meer op Tuttosport




Tags

veltman juventus tuttosport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ja right, op aandringen van Ronaldo himself.
+3/-1

4 jaar geleden
Van mij mag ie gaan, ruimte maken voor betere spelers
+4/-2

 
4 jaar geleden
Oh ja, noem even wie er allemaal klaar staan om in de achterste linie Ajax een niveau hoger te tillen?
+1/-0

4 jaar geleden
Ik kan me niet voorstellen dat dit waar is. Maar als het waar is, meteen doen!
+2/-3

4 jaar geleden
oke 25 miljoen en strik er om en wegwezen. toch neem ik mijn petje voor hem af doet altijd zijn best en nooit kommentaar maar niet meer goed voor ajax
+4/-5

 
4 jaar geleden
Rare opmerking. Voor zijn blessure kon je nog zeggen dat hij niet goed genoeg was voor het niveau van Ajax, maar momenteel doet hij het juist heel goed.
+5/-3

4 jaar geleden
Zou ik hem van harte gunnen. Altijd een prima houding naar de club gehad, in goede en in slechte tijden. Lijkt me met Dest en Mazraoui voor de rechtsback positie prima op te vangen. In het centrum zie ik sowieso liever anderen
+3/-0

moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
De Joel van nu is een ander dan die van voor zijn blessure. Ik snap de kritiek op zijn functioneren dan ook niet zo, speelt altijd een 7.
+6/-3

4 jaar geleden
Veltman doet het na zijn blessure meer dan prima. Zelfs in het centrum doet hij het naar behoren en dat had ik totaal niet verwacht.

Ik kan me dus niet voorstellen dat er nog steeds mensen zijn die deze jongen af lopen te zeiken.. Ik vraag me dan oprecht af wat hij jullie heeft aangedaan.
+5/-3

 
4 jaar geleden
Beste s0lidus,

Ik of wij zeiken niemand af maar in mijn opinie staan er betere spelers te trappelen om Veltman zijn stokkie over te nemen. En het niveau moet (om)hoog liggen willen we naar de finale CL en landskampioen worden.
Maar Veltman hoeft niet perse weg, is altijd handig om achter de hand te hebben
+3/-3

 
4 jaar geleden
Veltman realistisch beoordelen geldt tegenwoordig al als afzeiken. Het is een prima jongen met een topmentaliteit. Maar hij komt verdedigend tekort in lengte, passing en in handelingsvermogen. Daarom is het voor iedereen goed als Veltman aan het einde van het jaar vertrekt. Veltman krijgt zijn buitenlandse avontuur, Ajax krijgt wat geld, en de selectie wordt op natuurlijke manier doorgeselecteerd. Zo simpel is het. Goede jongen, goed in vorm, maar in de basis te kort schietend voor de echte top.
+2/-0

Vorig jaar 2 fantastische wedstrijden tegen Juventus gespeeld met misschien wel de beste aanvaller aller tijden tegenover zich.
Daarop zal de intresse ook wel gebaseerd zijn.
Als Joël zich in iemand vast kan bijten dan ben je nog niet zomaar klaar met hem.
Voor zo'n club een prima optie om er op de bank bij te hebben.
+2/-1

4 jaar geleden
Gun het hem van harte. Heeft zich prima terug geknokt na zijn blessure en staat elke week een voldoende te voetballen. Hij wordt nog steeds beoordeeld op zijn kwaliteiten van een paar jaar geleden wat onterecht is. Ik zie zelf graag een ander type cv maar hij doet het gewoon goed nu.
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Nee zeg, niet doen hoor. Dat publiek maakt het voor iedere Ajax speler onmogelijk om het naar je zin te krijgen. Wat een lamzakken daar. En Joël is natuurlijk wel ff te goed om te gaan banken driekwart van een seizoen.
+1/-3

4 jaar geleden
Tjonge, wat een negatieve reacties weet over Joël. En toen hij laatst in een aantal grote wedstrijden goed dan mannetje stond hoorde je opeens niet meer.
Joël is een prima speler, maar wel te licht voor Juventus. Ik gun het hem van harte, maar zie hem liever in onze eigen achterhoede staan.
+1/-2

4 jaar geleden
Vreemde reacties hier voor een jongen die al 18 jaar bij de club zit. Hoop dat die blijft, cultuurbewaker!
+3/-2

4 jaar geleden
Ik denk dat hij zelf wel de stap wil maken. Was toch geen publiek geheim dat hij zijn geluk nog eens in het buitenland wou beproeven.
+2/-0

4 jaar geleden
Hij doet het naar vermogen inzet karakter en teamspeler met een hoog cijfer. Zijn klasse laat hem vaak in de steek maar mag je hem verwijten maken na zijn zware blessureperiode?
+2/-1

4 jaar geleden
"Doutzen Kroes geïnteresseerd in Youp van 't Hek."
+4/-1

4 jaar geleden
Op en top Ajacied. Niets mis mee. Desalniettemin wensen we hem veel succes en we bellen!
+3/-2

4 jaar geleden
Zou mooie stap zijn voor Joël. Als hij naar Juve kan lacht hij vele criticasters genadeloos uit en eigenlijk gun ik hem dat wel.
+2/-1

4 jaar geleden
Veltman is een voorbeeld voor aankomende spelers ,ik bedoel at hij laat zien dat je door keihard te werken terug kan komen op het hoogste niveau. Spijtig vind ik dat er nog altijd Ajax fans zijn die Veltman hoe goed hij ook speelt hem niet kunnen pruimen. Och in Nederland kan alles.
+2/-1

4 jaar geleden
gauw een postzegel op de kont en erheen sturen
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht