Transparent
Inloggen
Sluiten

'Real Madrid wil Donny van de Beek en Hakim Ziyech komende winter binnenhalen'

14 oktober 2019 10:29 - Sport.es
Foto: Pro Shots

"Real Madrid wil Donny van de Beek en Hakim Ziyech komende winter binnenhalen"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Sport heeft Real Madrid twee weken geleden in Valencia met Ajax gesproken over Donny van de Beek en Hakim Ziyech. De koploper van Spanje zou het duo aankomende winter al vast willen leggen. Ondanks de koppositie is men in de Spaanse hoofdstad erg ontevreden over het huidige seizoen. Zo zou het veldspel de wensen overlaten en heeft de ploeg na twee wedstrijden in de Champions League pas één punt weten te behalen. Ook zou Real Madrid zich komende winter willen versterken met oud-Ajacied Christian Eriksen.

The Mirror meldde vorige week dat Ajax 100 miljoen pond verlangt voor Van de Beek, omgerekend 114 miljoen euro. Volgens het Britse medium zou Real Madrid bereid zijn om aan die vraagprijs te voldoen. Sport meldt dat Ziyech voor een bedrag rond de 50 à 60 miljoen euro te halen zou zijn.

Meer op Sport.es




Tags

madrid beek ziyech eriksen valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Allebei niet laten gaan in de winterstop maar pas in de zomer, zelfs niet Vd beek voor 114 miljoen EUR. Of we winnen dit jaar de CL of we winnen hem pas over 30 jaar misschien weer eens. Vorig jaar was eigenlijk DE ideale kans om hem te winnen. Dit jaar is het al veel moeilijker zonder De Jong, De Ligt en Schone maar komende zomer zullen er nog meer sterkhouders vertrekken dus na dit jaar zie ik het somber in. Om deze reden moeten we sportief gezien alles eruit persen dit jaar en niemand laten gaan tussentijds, zelfs niet voor het astronomische bedrag van 114 miljoen EUR. Bij 180 miljoen voor Van de Beek zou ik pas de telefoon opnemen als Overmars zijnde en zijn oor laten luisteren. Bij 179 miljoen gewoon naar de rinkelende telefoon blijven kijken en niet opnemen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Eens, zeker niet laten gaan in de winter. Hoeveel geld dan ook. Heb je niks aan.
+1/-0

4 jaar geleden
Komende winter vastleggen is prima. In de zomer (na de competitie) pas richting Madrid vertrekken. Beide spelers zijn ambitieus en hebben veel bijgedragen bij onze mooie club. Ik gun het ze wel.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Na de winsterstop speelt Real toch geen CL meer, dus dat lijkt me idd prima
+1/-0

4 jaar geleden
Alles is afhankelijk of ze komende winter in de CL kunnen overwinteren. Waarom zou vd Beek en Zyech weg willen in de winter? CL mogen ze niet meer spelen bij Real en voor andere prijzen doen ze dan misschien niet meer mee? Uiteraard is 115 miljoen wel lekker, daar kan je mooi Ihattaren, Vertonghen en Suarez voor halen komende zomer. We hebben magere jaren gehad in het verleden, maar wat is het toch lekker om Ajacied te zijn. Wat een luxepositie en mogelijkheden!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat is veranderd per dit seizoen. Spelers die in de winter van club wisselen mogen ook voor hun nieuwe club in hetzelfde Europese toernooi uitkomen als hun vorige club.

Bron: https://www.ad.nl/europees-voetbal/spelers-voortaan-speelgerechtigd-in-europese-competities-na-wintertransfer~a1109e10/link
+2/-0

4 jaar geleden
van de Beek gelijk weg doen voor dat geld. 100 mil Pond is echt te veel voor een speler als hij. Top voor Ajax, maar daar buiten wordt het lastig voor hem.

Ziyech voor 50 a 60 miljoen is belachelijk. Hij is zo bepalend en top als team speler. Zou 100 miljoen voor Ziyech verwachten en max 50 miljoen voor van de Beek.

Ziyech en Tadic zijn binnen dit Ajax echt de belangrijkste spelers, al is Tadic de laatste wedstrijden even iets minder.

Ben over het middenveld en de keuzes van Ten Hag nog niet te spreken. Neres moet basis speler worden en vertrouwen krijgen. Ik mis een spits, dus voorlopig speelt Huntelaar. Dat betekend dat het middenveld drastisch veranderd, want Tadic of Ziyech gaat samen met Promes.

Aanval: Tadic Huntelaar Neres
Middenveld: Promes vd Beek Ziyech
Verdediging: Tagliafico Blind Alvares Dest
Keeper: Onana
+2/-3

 
4 jaar geleden
Lekker veel voetbal in de ploeg, maar dat middenveld is toch echt wel iets te aanvallend. Gaat wel spectaculaire wedstrijden opleveren :D
+4/-0

4 jaar geleden
Het moet over voetbal gaan en niet over geld .Bij Real Madrid denken ze beter
te duur dan niet te koop.
+1/-0

4 jaar geleden
Het zijn zeker allemaal geruchten en precies wat Sven1987 zegt, voor de CL mogen ze bij Real niet meer uitkomen. Real zou gek zijn om dan nu al spelers te halen toch? Wij zouden gek zijn om ze nu al te laten gaan, ook al bieden ze 200 miljoen, wat hebben we aan dat geld? Seizoen zou helemaal verpest zijn en prijzen zullen we dan zeker niet meer pakken. Overmars en consorten zijn ook niet gek, dus neem van mij aan dat er niemand weg gaat tijdens de winterstop. Allemaal mediasensatie en we hebben niks aan al dat geouwehoer, kan alleen maar onrust veroorzaken. Dit jaar gewoon weer kampioen worden en nog een extra prijsje zien te pakken, volgend seizoen zien we dan wel weer. WZAWZDB!! 😄😄😄😄
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat is veranderd per dit seizoen. Spelers die in de winter van club wisselen mogen ook voor hun nieuwe club in hetzelfde Europese toernooi uitkomen als hun vorige club.

Bron: https://www.ad.nl/europees-voetbal/spelers-voortaan-speelgerechtigd-in-europese-competities-na-wintertransfer~a1109e10/link
+3/-0

4 jaar geleden
Allemaal geruchten. Begint het weer? Die journalisten moet geld verdienen.
Als Ajax overwinterd in de CL, dan zal niemand weggaan van Ajax. Overigens Overmars zijnde, HOE DAN OOK BLOKKEREN in de winterstop. Zomer 2020? Het zei zo.

Als Real in de zomer van 2020 voor Hakim gaat, dan gun ik het hem.
Maar met dit mooie elftal wat Ajax opnieuw heeft, kan je nog heel mooi oogsten dit seizoen. Ik vrees dat het hierna een leegloop gaat worden, maar goed het zei zo.

Daarom als Marc en Edwin slim zijn, bieden ze nu Luis Suarez een 'Tadic' contract aan om in de zomer van 2020 terug te keren bij Ajax. En hoe eerder dat bekend wordt, hoe beter voor de huidige selectie en voor de nieuwkomers.

Suarez terughalen zou master zijn.

Wie zouden jullie nog meer halen alvast voor nieuwe seizoen? Haalbare, durf te dromen, spelers?
+1/-1

4 jaar geleden
Absoluut NIET laten vertrekken tijdens de winterstop. Dat gezeik moeten we nu eens een keer van af.
Naar Real OK, maar pas aan het einde van het seizoen.
Geen enkele selectiespeler mag meer halverwege het seizoen verkocht worden.
+3/-0

4 jaar geleden
114 miljoen voor vd Beek moet je natuurlijk altijd doen. Maar niet in de winter. Ajax is niet afhankelijk van 1 speler dus. Dat zag je aan de verkoop van De Ligt en de Jong. Ik zou wel direct Stengs ophalen dan en Boadu.
+1/-0

4 jaar geleden
Goh, is het nu al weer komkommertijd ?
+2/-0

4 jaar geleden
Van de Beek voor dat bedrag verkopen..! Die kun je over anderhalf jaar voor een schijntje terugkopen, want Donny krijgt echt geen basisplaats bij Real Madrid..!
+2/-1

4 jaar geleden
Niet op reageren, mensen, niks aan de hand, gewoon doorlopen...
+2/-0

4 jaar geleden
Net als Frenkie vorige winter gehaald werd door Barcelona, kunnen andere spelers ook in de winter zaken doen met Real. Ze gaan dan gewoon na het seizoen pas weg.
+1/-0

4 jaar geleden
de prijs gaat ten eerste over wat gaan we doen in de cl en wat als men deze sleutel-spelers moeten verkopen .
Dan kom je toch wel op een bedrag gebaseerd op je succes in de cl , en deze ligt incl trasfer en mogelijk verlies cl snel ronde de 140 miljoen en dat is nog aan de lage kant je haalt geen top spelers weg midden in een comp je zal hier voor diep in de buidel moeten tasten
+1/-0

4 jaar geleden
ze mogen niet weg anders zakt ajax helemaal weg het zijn de beste spelers die we hebben op dit moment
+1/-0

4 jaar geleden
Overmars kan vast op zoek naar vervangers voor deze heren.
Ze hebben al aangegeven het seizoen netjes af te maken maar zullen daarna wel vertrekken.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal