Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Ik zat er lekker in'

6 oktober 2019 15:13

Absolute uitblinker bij Ajax was Daley Blind. Vooral na de pauze was hij het die zijn hoofd koel hield toen het team er eigenlijk niets meer van bakte. "Ik zat er inderdaad lekker in, voelde me goed. Voor de rust moeten we minimaal drie keer scoren terwijl zij er ook eentje hadden kunnen maken. Na de pauze was het vooral knokken geblazen maar we stonden zo hoog dat ze amper in de zestien konden komen. Ik denk dat we al met al een solide overwinning hebben geboekt."

De verslaggever van Fox Sports confronteert hem dan nog even met de uitspraken van Michiel Kramer over het 'aannaaien van een rode kaart'. Blind, koeltjes: "Ja, hij zei de hele tijd dat hij veel minder mag dan anderen. Hij moet zich echter afvragen waarom hij die reputatie heeft. In de eerste helft liep hij ook weer door op Onana en de hele tijd staat hij met zijn handen omhoog. Niet slim natuurlijk. Ach, het hoort er allemaal bij."




Tags

blind pauze aannaaien confronteert fox geblazen koeltjes kramer michiel onana reputatie solide

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki klaiber krimpen metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid