Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Mooi om te zien dat ze elkaar wat gunnen'

6 oktober 2019 15:05

Ajax-trainer Erik ten Hag sprak na afloop voor de camera van Fox Sports van een 'zakelijke overwinning'. Maar over spel na de pauze was hij ook niet tevreden. Ten Hag: "Ik denk dat we halverwege met een verschil van drie op voorsprong moeten staan. We maakten we snel de eerste, dat was goed maar daarna moet je de tweede ook maken. Dan maak je het jezelf veel makkelijker in de tweede helft."

Dan, gevraagd naar de situatie waarin Ajax met drie spelers alleen op de keeper afging: "Misschien had Quincy zelf moeten schieten in dit geval maar het is ook wel mooi om te zien dat ze elkaar wat gunnen. Dat zit echt in deze ploeg." Toen ADO alles of niets ging spelen en een complete luchtmacht bracht was dat voor Ten Hag niet het sein om verdedigend te gaan wisselen. "We opteerden juist met David Neres voor snelheid. Dat betaalde zich uit."

Alles bij elkaar dus een tevreden trainer. "We sluiten Blok 2, zoals ik dat noem, prima af en we mogen zeer content zijn. Het team is groeiende, dat merk je. Maar we moeten zeker onszelf nog verder verbeteren. Zo kreeg ADO twee aardige kansen door inschattingsfoutjes. Dat hou je altijd maar je moet er voor zorgen dat we dan al verder op voorsprong staan. Dan kun je ook een keer iets laten aanbranden."




Tags

hag gunnen ado aanbranden afging fox inschattingsfoutjes luchtmacht neres opteerden pauze sein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal