Transparent
Inloggen
Sluiten

Monsterzege voor Jong Ajax tegen FC Eindhoven

4 oktober 2019 21:56
Foto: Pro Shots

Monsterzege voor Jong Ajax tegen FC Eindhoven; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdagavond flink aan het doelsaldo gewerkt. In eigen huis werd FC Eindhoven met liefst 6-0 verslagen. De ploeg van Mitchell van der Gaag kende bovendien zes verschillende doelpuntenmakers.

Halverwege de eerste helft opende Lassina Traoré, terwijl via een eigen treffer van Biemans en een doelpunt van Noa Lang vlak voor rust een 3-0 ruststand werd bereikt. Binnen een tijdsbestek van enkele minuten werd na rust via doelpunten van Jurgen Ekkelenkamp, Perr Schuurs en Ryan Gravenberch uitgelopen naar de uiteindelijke eindstand.




Tags

jong ekkelenkamp gravenberch schuurs traore

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wauw, wat een lekker resultaat. Aanvallend zit het wel snor, heerlijk voor onze jongens ook eens de nul te houden.
+1/-0

4 jaar geleden
Het zou mooi zijn als een aantal talenten ook in het eerste meer speeltijd krijgen. Nu zien we Siem de Jong invallen, wat goed is voor Siem en zijn speelritme, maar waar ook een talent zijn minuten kan pakken. Tegelijkertijd kan dat pas als het eerste elftal stabiel en ingespeeld is, en dat is nog niet het geval. En de eerste zestien van Ten Hag zijn ook wel erg goed inmiddels, dus kom daar maar eens tussen. Het is een dilemma.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht