Transparent
Inloggen
Sluiten

Sergiño Dest: 'Ik heb sowieso nog niet gekozen voor beide landen'

3 oktober 2019 00:11 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Sergiño Dest: "Ik heb sowieso nog niet gekozen voor beide landen"; image source: Pro Shots

Sergiño Dest werd na het duel tegen Valencia bij Fox Sports gevraagd naar zijn toekomst als international, omdat hij niet is geselecteerd voor de Verenigde Staten. "Ik wil daar liever niet over praten op dit moment", aldus Dest. "Ik heb sowieso nog niet gekozen voor beiden, maar ik moet gewoon nog wat langer nadenken over beide opties."

De verdediger sprak al met de bondscoach van Amerika. "Ik heb gezegd dat ik er nog niet uit ben", zo gaf hij aan. "Ik heb beide afgezegd. Het is een beslissing die ik moet maken voor mijn hele leven, dus daar wil ik zorgvuldig mee omgaan en goed over nadenken. Daardoor heb ik het deze maand laten zitten. Hopelijk ben ik er volgende maand uit, maar als ik langer de tijd nodig heb, horen jullie het ook. Dat heb ik ook tegen Ronald Koeman gezegd."




Tags

dest amerika fox koeman valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Kiezen voor beide landen zou een leuk compromis zijn, maar dat kan niet.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos