Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Ik speel het hele seizoen hier, ik maak bij Ajax dit jaar af'

2 oktober 2019 09:20 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Donny van de Beek: "Ik speel het hele seizoen hier, ik maak bij Ajax dit jaar af"; image source: Pro Shots

Donny van de Beek zal sowieso nog het hele seizoen bij Ajax blijven, ondanks dat er in de winterstop weer een transferperiode aan komt. "Maar ik wil niet in de winterstop vertrekken. Ik speel het hele seizoen hier, ik maak bij Ajax dit jaar af. Dat geeft mij duidelijkheid en rust. Wat er daarna gebeurt, zie ik wel", aldus Van de Beek. "Of ze dat in Madrid ook weten? Zeker, iedereen weet dat. Misschien zal het ooit in mijn carrière een keer gebeuren dat ik in de winterstop van club switch, maar nu vind ik het niks. Je strijdt met een team ergens voor en dan ga je halverwege naar een andere club. Ik wil weer knallen bij Ajax dit seizoen."

Ondanks de geruchten over een transfer naar Real Madrid speelt hij nog altijd bij Ajax. Van de Beek is heel blij dat er nu duidelijkheid is en hij nog een seizoen voor Ajax gaat spelen. "Op een gegeven moment duurde het wel te lang allemaal. Ik lees en zie zelf niet alles, maar anderen confronteren je er wel steeds mee. Dat doet toch iets met je", zo geeft hij aan. "Ik ben nog altijd jong. En zelfs als je wat ouder bent, blijven dit soort dingen denk ik iets met je doen. Je bent toch een mens.

Van de Beek gaat verder: "Er waren zó veel geruchten en er werd zó veel gezegd en geschreven... Als je dan steeds op al die voorpagina’s staat, krijg je dat toch wel mee. Ik ben heel blij dat het voorbij is, dat ik me op Ajax kan richten en er een dikke streep onder kan."

De middenvelder is met zijn management niet ingegaan op de mogelijkheid om zijn contract te verlengen. De clubleiding zou een dezer dagen met de middenvelder in gesprek willen over een opwaardering van zijn contract. "Als het passend is en het zo ver komt, vind ik het echt mooi, een mooie waardering van de club", zegt hij daarover. "De band tussen Ajax en mij is altijd goed geweest. Ik probeer altijd de beste te zijn voor Ajax en zij zijn altijd goed geweest voor mij. Ik ben blij dat ze mij waarderen en ik wil die waardering terugbetalen met mooie nieuwe prestaties."

Meer op VI.nl




Tags

beek madrid confronteren dezer jong knallen switch voorpagina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kijk daar hou ik van.
Nog 1 keer indruk in Europa maken en natuurlijk weer de dubbel winnen!
+4/-0

4 jaar geleden
Mooie woorden en ik geloof ook dat hij minimaal tot aan het eind van dit seizoen blijft.
Verder vindt ik het veel belangrijker dat wij (AJAX) ook dit jaar weer de dubbel winnen en minimaal de knock-out fase bereiken van de ChampionsLeague.
Wederom bereiken van de ½ finale is natuurlijk een utopie, maar als het draaien dan zie ik zelfs hier perspectieven.
Voor vanvond in ieder geval 3 punten en hoe maakt mij in deze fase echt niet uit. Come on boys make us proud.
+2/-1

4 jaar geleden
Ik begrijp dat Donny weg wil aan het eind van het seizoen en ik gun hem een mooi avontuur in het buitenland. Maar ik denk niet dat hij ooit nog zoveel plezier aan voetbal zal beleven als bij Ajax.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik maak me best wel zorgen voor volgend seizoen, volgens mij moeten er dan veel spelers vervangen worden want de toppers gaan dan zeker vertrekken. Marc moet aan de bak. 😭
+1/-0

 
 
4 jaar geleden
"Just another day at the office" voor Marc... die neemt nog een capuccinootje, verlengt nog een contractje met een achteloze handtekening, neemt een hapje van zijn croissant terwijl hij glimlachend vijftien gemiste gesprekken op zijn mobiele display weg klikt... ;-)
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor