Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan Peters: 'Puur op kwaliteit is Ajax een veel betere ploeg dan PSV'

16 september 2019 10:31 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Jan Peters: "Puur op kwaliteit is Ajax een veel betere ploeg dan PSV"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf-rapporteur Jan Peters is Ajax volgende week in Eindhoven de grote favoriet voor de overwinning. "Om eerlijk te zijn denk ik dat Ajax puur op kwaliteit de veel betere ploeg is", aldus Peters. "In de voorgaande speelronden heeft PSV nog weinig indruk op mij gemaakt."

Peters wil daarmee echter niet zeggen dat Ajax met ruime cijfers gaat winnen. " Ajax werkt immers als een rode lap op een stier in Eindhoven en PSV is een vechtmachine", zo geeft hij aan. "Maar als je de selecties van Ajax en PSV naast elkaar legt, kan ik weinig PSV-spelers noemen die in Amsterdam in de basis zouden staan. Wellicht Malen, maar hij is denk ik de enige."




Tags

peters lap malen rapporteur stier telegraaf vechtmachine

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik ruik een artikel op de kleedkamer van PSV....haha
+1/-0

4 jaar geleden
Wat een onzin. Ajax heeft op mij ook nog niet echt indruk gemaakt. Ilatharen,Malen en Bergwijn zijn meer dan prima spelers en zouden voor Ajax ook een aanwinst zijn. Het gaat gewoon heel lastig worden daar. Ajax krijgt vaak de controle niet in Eindhoven. Onze kracht zit hem in, Martinez, Blind, Tadic, Ziych en vd Beek als die fit is. Die kunnen steekpassjes geven dwars door die houten Klaassen van PSV heen. Ook zo ik adviseren van afstand te schieten over de grond. Die Zoet is een parodie van een top 4 keeper. Wellicht dat Ajax wel iets fitter aan de aftrap verschijnt gezien 2 dagen meer rust. PSV donderdag nog tegen Sporting.
+2/-1

4 jaar geleden
Jan Peters gaat niet mee om psv de favoriet te maken,en dat vind ik te prijzen. Plots heeft Psv een beter team dan Ajax als ik de media moet geloven .Jan Peters doet daar gelukkig niet aan mee.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik vind dat het niveau verschil tussen PSV en Ajax niet zo ver uit elkaar ligt, een stuk minder dan kortgeleden nog werd aangenomen. Een beetje vergelijkbaar met de situatie in Duitsland, waar Dortmund een meer dan serieuze concurrent van Bayern is. Met RB Leipzig een beetje in de Feyenoord rol. Prima zaak, want een competitie in bijv. Frankrijk met PSG doet de interesse in het voetbal absoluut geen goed!
+3/-1

4 jaar geleden
Zoals bij elke topper valt of staat alles bij scherpte en inzet. Vorig jaar verloren en gewonnen op basis van deze twee factoren (ook een beetje omdat de Ligt geblesseerd was en Frenkie geen laatste man is). Maar de thuiswedstrijd wel over de streep getrokken met 10 man omdat Ajax net een stapje meer zette en het middenveld claimde in de tweede helft. Qua spelers zitten de ploegen dicht tegen elkaar, Ajax heeft naar mijn mening wel betere middenvelders en backs.
+2/-0

Ajax heeft de ervaring psv de jeugd, het is eigenlijk altijd andersom geweest waardoor psv vaak aan het langste eind trok.
Allemaal leuk die talenten bij psv maar bij Ajax hebben de meeste op het veld voor hetere vuren gestaan vorig jaar in de CL.
+2/-1

4 jaar geleden
Indien Ajax deze week orde op zaken kan stellen op het middenveld dan maken ze een hele grote kans in Eindhoven. Het was te triest voor woorden om Tadic te zien terug verdedigen tijdens 1 van de Heerenveen mogelijkheden. De verdedigende middenvelders dienen dat te doen, maar onze geprezen Mexicaan Edson Álvarez was in geen velden of wegen te bekennen. Voorts Veltman niet meer rechtsback. Door zijn balverlies kwamen er gewoon weer 2 zuivere mogelijkheden voor Heerenveen. Tegen Lille wordt dat andere koek. Dest rechtsback, hij is snel en heeft meer overzicht.
+1/-0

4 jaar geleden
Heeft Jan Peters, wie dat ook moge zijn, niet naar de gatenkaas gekeken die Ajax - Heerenveen heette? Ik houd mijn hart vast voor de komende wedstrijden.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik hoop dat een ieder wel blijft onthouden dat we zelden winnen in LampeKapCity. Laten we gewoon de punten pakken daar en dan pas gaan toeteren. Met de juiste poppetjes op de juiste plaatsen moet het toch een keer gaan lukken. Als we uiteindelijk maar weer met de schaal staan vind ik het allang goed.
+2/-0

4 jaar geleden
PSV is de favoriet.
Bij PSV krijgen de aanvallers de kansen. Velddoelpunten.
Bij Ajax maken verdedigers en middenvelders via corners en vrije trappen de doelpunten. Daardoor kon Dolberg ook niet renderen.
Bij PSV rouleert de aanval, met een aanvallende middenvelder en bij Ajax hebben de aanvallers hun vaste tactiek en plek.
Ik moet bidden voor een een overwinning van Ajax tegen PSV ben ik bang.
De kansen die Heerenveen kreeg gaan er bij PSV gewoon in.
+1/-0

4 jaar geleden
PSV is altijd een moeilijke tegenstander voor Ajax. Ajax draait nog niet top, dus dit wordt een moeilijke wedstrijd. Het gaat niet alleen om goede spelers; je moet ook als team goed zijn.
+2/-0

4 jaar geleden
We hebben gewoon een betere selectie. PSV heeft nu wat goede jonge spelers rondlopen, maar we moeten nog wel zien hoe zij zich ontwikkelen. Verder hebben we ook al wat jonge spelers die aan de deur kloppen bij het eerste.

Het is in ieder geval mooi om te zien dat nu ook bij PSV jonkies de kans krijgen en doorbreken. Is alleen maar mooi voor het aanzien van de Eredivisie.
+1/-0

4 jaar geleden
Het wordt een echte topper. Dat is mooi. Ik kijk er naar uit. Ook al is PSV thuis in het voordeel en altijd een frustrerende tegenstander. Ik hoop eigenlijk dat deze week de puzzel van het middenveld verder in elkaar valt. Maar het is jammer dat Van de Beek er nog niet bij is. Ik had hem graag naast Martinez controlerend zien spelen. En Alvarez naast Blind in het centrum, die de lijnen uitzet qua doordekken en ruimte tussen verdediging en middenveld. Geen Heerenveen en PAOK toestanden meer. Dat is Ajax-onwaardig. En om mij persoonlijk te helpen geen onnodige hartverzakkingen op te lopen, a.u.b. geen Veltman in de basis. Op de bank is hij de beste, laat hem daar dan ook... ;-)
+1/-0

4 jaar geleden
Het valt me op hoe bozig ze op PSV netwerk doen over ditzelfde bericht. Het is vrij nietszeggend (en wie is Jan Peters überhaupt?) en als je naar de resultaten in de laatste vijf jaar kijkt lijkt me een overwinning van PSV een stuk waarschijnlijker, maar onwaar is zijn uitspraak niet. Bij Ajax zou Malen in de basis staan, en misschien Bergwijn en Dumphries. Ihattaren zou vaste invaller zijn, verder niets.

Maar misschien is de krant van Driest Nederland vast aan het anticiperen op een 'onbegrijpelijke' nederlaag die ze VOLLEDIG aan Ten Hag kunnen wijten...
+1/-0

4 jaar geleden
@Niek_2007
Inderdaad bovendien is de laatste keer dat we daar wonnen wanneer het in de 1e seizoenshelft staat ingepland,all the way back naar 1994.
+1/-0

Ro Van O (geschorst)
4 jaar geleden
Is dit Jan Peters van NEC en AZ (1971-82) of Jan Peters van Den Bosch en Feyenoord (1976-81)? Ik denk de laatste, want van de eerste kan ik mij niet voorstellen dat hij zó diep zinkt door voor de Telegraaf te schrijven.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal