Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Erik ten Hag vroeg voor zijn komst om de steun van De Telegraaf'

14 september 2019 00:40
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen: "Erik ten Hag vroeg voor zijn komst om de steun van De Telegraaf"; image source: Pro Shots

Voor zijn komst naar Ajax vroeg Erik ten Hag om de steun van De Telegraaf. Dat gaf Valentijn Driessen aan in Veronica Inside. "Hij is een controlfreak. Collega Mike Verweij sprak hem net voordat hij naar Ajax ging. Later kreeg hij een sms met ga jij mij steunen Mike bij Ajax?", aldus Driessen. "Mike heeft toen terug gesmst dat als hij wint en goed speelt hij gesteund zal worden, maar we blijven hem kritisch volgen. Zo staan wij er in. Het maakt mij geen ene reet uit of hij dat leuk vindt of niet. Ik zit er als journalist. Als ik het goed vind schrijf ik het en als ik het niet goed is schrijf ik het ook."

Volgens Driessen spelen persoonlijke motieven absoluut geen rol. "Ook niet dat hij kaal is, een Tukker is, niet Amsterdams praat of hij moeilijk uit zijn woorden komt", zo gaf hij aan.




Tags

driessen hag telegraaf controlfreak kaal reet sms veronica verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Telegraaf, ontsla deze duivelse liegende droeftoeter zo snel mogelijk alsjeblieft. Als jullie het niet om morele redenen doen, doe het dan omdat deze vent bereslecht is voor je krant, want hij maakt de Telegraaf belachelijk, en geen enkele Ajacied wil je krant meer.
+7/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ga niet eens reageren op berichten over Valentijn....

Edit: Ahhh, doe ik het toch!
+4/-0

4 jaar geleden
Er zit weer een drol dwars bij het Westlands watje. Waarom geeft de Telegraaf een podium aan een iemand met een Haags spraakgebrek zonder enige inhoudelijke kennis van voetbal. Laat hem lekker stukjes over ADO schrijven, dat is meer het niveau van Faalentijn Droeftoeter.

Het is voor alle partijen beter als Faalentijn, net als tegen Madrid gewoon thuis blijft, want een goede afloop van zijn carrière zit er niet in.
+4/-0

4 jaar geleden
Niet zo heel lang geleden bezocht ik elke dag de Telegraaf, juist vanwege sport. Sinds de zeer negatieve berichtgeving (ironisch genoeg in het succesjaar van Ajax), ben ik daar helemaal mee gestopt. Ik word onpasselijk als ik meneer Driessen zijn hoofd zie of naam weer lees. Die man hebben ze na zijn geboorte direct een azijnbad gegeven (vergelijkbaar hoe Obelix in het toverdrank viel). Ik hoop dat vele mensen mij zullen volgen zodat de Telegraaf dit financieel ook gaat merken. Een paar honderdduizend lezers minder is wel een klap verwacht ik.
+10/-0

4 jaar geleden
Willen jullie aub op deze site nooit meer zo’n berichtjes van Mike Verweij en of Valentijns Driessen publiceren. Gaat je ook volgers kosten. Ongelofelijk dat er nog nieuwssites zijn die deze roddels voor serieus aannemen.
Doe aub niet mee aan deze hetze
+6/-1

4 jaar geleden
Ik denk dat Ten Hag in zijn jeugd een paar keer de vriendinnen van Valentijn heeft afgepakt en dat Valentijn daar zo'n klap van heeft gekregen dat hij toen gay werd.

Kan geen andere verklaring meer verzinnen waarom iemand zo idioot zou doen.
+1/-0

4 jaar geleden
Dit begint wel heel zielig te worden ...
+3/-0

4 jaar geleden
Publiceer dat Sms'je maar. Dat kunnen ze niet omdat het gelul is. Triest krantje, Ajax moet ze eruit trappen als mediapartner
+2/-0

4 jaar geleden
Wat een kinderachtig gedoe allemaal. Sta er boven, Erik en Ajax en supporters. Verder geen woord meer aan verspillen.
+1/-0

4 jaar geleden
Valentijntje begint echt zielig te worden. Next.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik verspeel hier geen woorden aan. Pfffffffffffff
+1/-0

4 jaar geleden
Waar zouden we zijn zonder de Fabeltjeskrant?
Wat een trieste berichtgeving.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
De Fabeltjeskrant zou inderdaad een hele goede mediapartner zijn. ;-)
+1/-0

4 jaar geleden
Als Valentijntje er zit als journalist, moet hij zich gedragen als journalist. En journalisten verslaan de feiten die ze waarnemen. Ze moeten niet feiten gaan verzinnen en dan wachten tot het wat minder gaat om die onzin naar buiten te brengen. En @El Nico zei het al, kom maar op met dat smsje. Laat maar zien dat Ten Hag om steun vroeg. Ik weet echter het antwoord al. Dat smsje is allang weggegooid zeggen ze dan, want het is bijna 2 jaar geleden.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dit is van het niveau, Story en Prive... riooljournalistiek.
+1/-0

4 jaar geleden
Mike Verweij heeft dit dus doorgegeven aan Driessen.
Driessen heeft niets meer te schrijven dus neemt dan maar, ongetwijfeld uit zijn context gerukte, teksten van collega's.
Wat zou Driessen zijn zonder Ajax en zonder Verweij ?
+1/-0

4 jaar geleden
Dit programma begint me ook echt te irriteren en de mensen aan de tafel.
Ze genieten hiervan. Graag geen veronica inside / telegraaf uitspraken meer hier. Het is gewoon vervelend en toont weinig klasse. Derksen heeft hele sterke kanten als analyticus maar men geeft hem veel te veel ruimte steeds, net als Gijp, Genee.
Het is gewoon een showtje/ toneelstukje. Ook Advocaat en Gijp en hoe Genee hun bespeelt, vragen stelt, ik word er niet goed van. Het enige pluspuntje is nieuwe sportcommentator van veronica.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.251 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal