Transparent
Inloggen
Sluiten

Sven Botman: 'Als we met lef gaan spelen, kunnen we daar een resultaat boeken'

13 september 2019 01:37

Sven Botman wordt dit seizoen door Ajax verhuurd aan sc Heerenveen. Aanstaande zaterdag staat hij daarom tegenover zijn eigenlijke club. "Dit was wel een wedstrijd die ik gelijk ging opzoeken wanneer die was", aldus Botman in gesprek met Fox Sports. "Ik heb wel contact gehad met jongens van Ajax. Ik was ook bij het Nederlands elftal en daar spelen ook mensen die ik ken. Ik heb wel mensen gesproken en we hebben er allemaal zin in."

De verdediger is vol vertrouwen dat Heerenveen een resultaat kan halen in Amsterdam. "Wij moeten zeker niet bang voor ze zijn. Dat is ook niet hoe wij er heen gaan", zo geeft hij aan. "We moeten ons eigen spel spelen. Als we met lef gaan spelen, kunnen we daar een resultaat boeken."

Volgens Botman is het een positief punt dat hij de meeste spelers van Ajax kent. "Ik weet wel een beetje wie wat kan. Op dat vlak is het een voordeel", zegt hij daarover. "Ik kan de jongens wat mee vertellen waar je op moet passen en waar iemands zwakte ligt. Op dat gebied kan ik wel wat meepikken."




Tags

botman heerenveen eigenlijke fox iemands meepikken zwakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal