Transparent
Inloggen
Sluiten

'Edwin van der Sar in beeld bij Manchester United voor directeursfunctie'

8 september 2019 12:35 - Daily Mirror
Foto: Pro Shots

"Edwin van der Sar in beeld bij Manchester United voor directeursfunctie"; image source: Pro Shots

Volgens The Daily Mirror is Edwin van der Sar in beeld bij Manchester United als director of football. Van der Sar is populair in Manchester vanwege zijn periode als keeper van de club en wordt bovendien geprezen voor zijn werk bij zowel Ajax als als lid van de ECA, de European Club Association. Van der Sar zou al op de hoogte van de belangstelling van United zijn.

Eerdere mogelijkheden om naar het buitenland te gaan, zou de algemeen directeur van Ajax naast zich neer hebben gelegd vanwege de gezondheid van zijn vrouw.

Meer op Daily Mirror




Tags

sar association

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Uit de grote duim gezogen van de tabloids. Voor een functie als Technisch Directeur zullen ze nooit bij Van de Sar uitkomen die enkel als Algemeen Directeur ervaring heeft
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik snap je redenatie, maar Ajax stelde Van der Sar aan zonder dat hij enige bestuurservaring had. Die overstap lijkt mij groter dan de stap van algemeen directeur naar technisch directeur.
+1/-0

 
4 jaar geleden
En precies daarom mocht Van der Sar in de luwte het vak leren naast een interim directeur. Gezien de hectiek bij United verwacht ik niet dat die tijd er is bij United. United zal op zoek gaan naar een TD die zich bewezen heeft.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik volg Edwin enige tijd op Twitter. Hij is denk ik net zo veel een Ajax-man als een United-man. Soms heb ik het gevoel dat zijn voorkeur zelfs ligt in Engeland. Zou jammer zijn als hij weg zou gaan, maar zou mij niet verbazen. Als Marc maar behouden blijft!
+1/-0

4 jaar geleden
Als clubs het niet meer weten dan gaan ze hengelen bij Ajax.
+3/-1

4 jaar geleden
Edwin doet het eindelijk redelijk goed (zover wij dat kunnen zien). We zien natuurlijk maar een fractie. Maar het gaat zeer goed met de club, iedereen wil ons team, en daardoor nu ook de trainers en directie. Ze moeten wat daar bij United...
Velen zijn al jaren de weg kwijt. Krijg je met al die overnames, oliegeld, buitenlandse eigenaars.

De presentatie van Edwin, naar buiten, als Algemeen directeur, vind ik soms nog een beetje matig. Kan hij niks aan doen. Zo is hij.

Overmars heeft meer charisma.

Beter gaat Ajax nu al nieuwe directeuren opleiden en mee laten lopen.

Die siemerink move na Endt en Smeets vindt ik nog steeds heel raar.

Endt moest perse weg, en dan krijg je deze twee guys.

Endt had moeten blijven. Was zeer geliefd.

Maar goed...en door.
+1/-1

4 jaar geleden
Laat ze maar een paar jaar wachten, er is nog werk te doen in Amsterdam.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal