Transparent
Inloggen
Sluiten

Lisandro Magallán: 'Mijn zes maanden bij Ajax zijn erg mooi geweest'

5 september 2019 16:17 - El Intransigente
Foto: Pro Shots

Lisandro Magallán: "Mijn zes maanden bij Ajax zijn erg mooi geweest"; image source: Pro Shots

Ondanks dat hij maar zes maanden bij Ajax speelde, heeft Lisandro Magallán geen spijt van zijn transfer naar Amsterdam. Dat gaf de verdediger aan op een persconferentie, geciteerd door El Intransigente. Het was voor hem echter wel wennen. "Er zijn veel verschillen. Mijn sprong naar Europa ging naar een Nederlandse club met een andere taal die ik gewend ben", aldus Magallán. "Ik heb nergens spijt van. Mijn zes maanden bij Ajax zijn erg mooi geweest met het Nederlandse kampioenschap en de halve finale van de Champions League. Zij hebben mij geholpen om een betere voetballer te worden."

Magallán speelt nu voor Deportivo Alavés, maar ziet dit zeker niet als een stap terug. "Toen ze me belden, werd ik verleid door de mogelijkheid om hier een nog betere speler te worden", zo gaf hij aan. "Daarom ben ik hier. Ik denk dat dit de plek is waar zowel ik als de club kan blijven groeien. Dit is geen stap terug in mijn carrière. Ik ga nu spelen voor een team dat speelt in een van de beste competities ter wereld."

De Argentijn wordt dit seizoen gehuurd door Alavés. De Spanjaarden hebben hierbij een optie tot koop bedongen.

Meer op El Intransigente


Tags

magallan lisandro alaves amsterdam carriere champions deportivo europa finale league optie persconferentie taal verdediger wereld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Gun hem een succesvol jaar en wie weet ?
2 weken geleden
Soms moet je een stap terug doen om er vervolgens twee vooruit te zetten. Succes daar!
2 weken geleden
Dit is het beste voor Ajax en Magallan.
2 weken geleden
Bedankt Mallejan, bedankt.
2 weken geleden
Aardige kerel kan niet anders. Hoop dat hij daar super sterk jaar gaat hebben.Want hij wordt maar verhuurd. Misschien speelt hij wel super sterk tegen Barcelona en Real.
2 weken geleden
Dat de scouting met deze speler in de fout is gegaan lijkt mij duidelijk. Een speler, toch al niet erg getalenteerd, die totaal niet in het Ajax plaatje past. Kan niet met 40m ruimte in de rug spelen, is traag, heeft slechte motoriek, kan niet opbouwen etc. Komt bij Alaves terecht bij een ploeg die meer naar zijn mogelijkheden speelt, en dus niet in een systeem wat hij totaal niet aan kan.
2 weken geleden
Bedankt Mallejan, bedankt.
reactie verwijderd

2 weken geleden
Hij kan zeggen dat hij in het Ajax shirt gespeeld heeft. Best jammer dat hij te kort kwam. Ik hoop dat het nu wel gaat lukken . succes daar in Spanje.

Laatste nieuws