Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Veltman verlengt contract bij Ajax tot 2021

29 augustus 2019 16:07 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Joël Veltman verlengt contract bij Ajax tot 2021; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft Ajax bekend gemaakt dat Joël Veltman een nieuw contract heeft getekend bij de club. De verdediger ligt nu tot de zomer van 2021 vast. Het contract van Veltman zou na dit seizoen aflopen, maar is nu met een jaar verlengd. Veltman kwam in 2001 al in de jeugdopleiding van Ajax terecht en speelde tot nu toe 222 officiële wedstrijden in het eerste elftal.

Meer op Ajax.nl




Tags

veltman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik had liever ( en dat riep ik eind vorig seizoen al ) versterking op de rechterkant gezien. Ik vind Veltman gewoonweg niet goed genoeg voor Ajax en ook aan Mazraoui twijfel ik. Dat Veltman dus bijtekent maskt mij niet bepaald blij.
+1/-0

4 jaar geleden
Dubbel gevoel. Goede gast en echte Ajacied. Alleen ik vind hem zo wisselvallig. Hij komt soms zo dom over met bepaalde acties. Dan denk ik echt van opzouten met die gast.
+1/-0

4 jaar geleden
Domper op de dag.
Het contrast kan niet groter zijn.
Net de loting achter de rug met de beste spelers van Europa.
Veltman speelt met benen van tegenstanders en gebruikt zijn armen bij een duel om de bal. Vandaar zijn vele ook nog domme gele kaarten. Hij is letterlijk de twaalfde man bij de tegenstander. Symbolisch.
+1/-1

4 jaar geleden
Logisch, hij blijft, dus kan je beter eebn jaar verlengen om een transfersom te ontvangen... Wie weet doet hij het dit jaar zo goed dat er weer goede aanbiedingen binnen komen.
Ik ben geen fan van deze kaartenpakker, maar Ten Hag schijnt 'm toch vaak te gaan gebruiken dit seizoen. Heeft vooral te maken met de leeftijd en gebrek aan ervaring in de verdediging op dit moment.
+1/-0

4 jaar geleden
Vlak voor zijn blessure liep hij een ereronde omdat er uit zijn voorzet gescoord werd.
Wat kan je hier nog aan toevoegen?
+1/-0

4 jaar geleden
Ik vind Veltman een superleuke gast, maar ook een brokkenpiloot eerste klas als hij centraal in de verdediging speelt. Als rechtsback is hij prima, daar kan hij weinig kwaad en kan hij met zijn geef-nooit-op-mentaliteit en vastbijterigheid best uit te voeten. Ik neem aan dat zowel Koeman als Ten Hag hem voor die positie in het vizier hebben. Ik gun hem een goed seizoen en daarna een mooie club in het buitenland.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal