Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'We gaan de Champions League in'

29 augustus 2019 00:33

In gesprek met Veronica gaf Hakim Ziyech aan dat Ajax lange tijd geduldig moest blijven. "Je weet dat ze in het begin heel compact blijven staan. Dan moet je geduldig blijven en wachten op dat moment. Die kwam gelukkig net voor rust", aldus voor Ziyech. "Deze wedstrijd was heel belangrijk. Je moet hier als speler altijd naar streven en zeker als team. Dat hebben we gedaan. We gaan de Champions League in."

Ziyech stond tegen APOEL als nummer tien opgesteld. "Ik vul gewoon de posities in waar de trainer mij nodig heeft. Zoals vandaag op het middenveld. Daar doe ik mijn stinkende best", zo gaf hij aan. "Met Dusan en David wisselden we steeds een beetje af. De tegenstander breng je dan ook een beetje in de war en dat ging wel goed denk ik."

Vlak voor tijd werd Ziyech gewisseld, maar dat was vooral uit voorzorg. "Ik had een beetje kramp. Dan moet je geen risico nemen", zei hij daarover.




Tags

ziyech apoel compact kramp veronica voorzorg wisselden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal