Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We hebben een uitstekende wedstrijd gespeeld'

10 augustus 2019 22:37

Erik ten Hag keek met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd tegen FC Emmen. "We hebben een uitstekende wedstrijd gespeeld. De intenties waren goed, maar dat nog niet alles goed gaat in deze fase van het seizoen is ook logisch", aldus Ten Hag in gesprek met Fox Sports. "We zitten eigenlijk nog steeds in de voorbereiding. We zijn met deze groep pas twee weken samen. Dan heb ik experimenten zoals met Blind en Martinez ook nodig."

Volgens de trainer van Ajax moeten er dinsdag nog wel een hoop dingen beter. "Vooraf hebben we het al over de pressie gehad. Dat moeten we gaan finetunen", zo gaf hij aan. "Tegen Vitesse en PAOK hebben we dat een paar keer goed gedaan, maar het moet perfect. Dat hebben we nog niet altijd goed gehad. Dat is logisch, maar het moet dinsdag tegen PAOK perfect zijn als je een resultaat wilt halen."

Mazraoui viel in het duel tegen FC Emmen geblesseerd uit. "Ik hoop niet dat het voor dinsdag een probleem wordt, maar we hebben hem eruit gehaald omdat hij last had van zijn bilspier", zei Ten Hag daarover.




Tags

hag emmen paok bilspier blind experimenten finetunen fox martinez mazraoui pressie vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos