Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bevestigt akkoord met Genoa over transfer Lasse Schöne

9 augustus 2019 15:05 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax bevestigt akkoord met Genoa over transfer Lasse Schöne; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële website bekened gemaakt dat het een akkoord heeft bereikt met het Italiaanse Genoa over de transfer van Lasse Schöne. Na ruim zeven jaar komt er voor de middenvelder daarmee een einde aan zijn loopbaan bij Ajax, die uitgroeide tot buitenlander met de meeste officiële wedstrijden in het rood-wit. In totaal speelde hij 287 wedstrijden, waarin hij 64 doelpunten maakte.

Schöne wist met Ajax drie keer landskampioen te worden, won één keer de KNVB Beker en wist ook twee keer beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal. De Deen had nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Meer op Ajax.nl




Tags

schone genoa bekened buitenlander knvb uitgroeide

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Schone is een legende, diep respect voor deze speler die zoveel heeft gegeven voor onze club. De Ligt, De Jong en Van de Beek hebben afgelopen jaar fantastisch gepresteerd maar zijn bij de eerste trein weg. Schone is misschien minder dan hun maar is ons al die jaren trouw gebleven met veel meer belangrijke momenten. Deze speler verdient van iedereen het grootste afscheid. Een eindbaas gaat weg, de Deense koning, een van de grootste spelers na Litmanen die ons mooie shirt heeft mogen dragen. Lasse, bedankt voor alles en veel succes in Italie.
+6/-0

 
4 jaar geleden
Precies. Nooit zeuren, altijd doorgaan en uiteindelijk weer boven komen drijven. Wat een held.
+3/-0

4 jaar geleden
Dank je " Gigant' voor je altijd tomeloze inzet voor mijn cluppie, en wat zullen we je fantastische en onevenaarbare vrije trappen gaan missen . Het ga je goed in Genoa Lasse...
+4/-0

4 jaar geleden
Erg jammer. Dit is een speler die Ajax, met zijn harde werk en persoonlijkheid, op de rails had kunnen houden na het vertrek van zoveel spelers...
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dus jij denkt dat we dit seizoen gaan ontsporen? Of interpreteer ik je verkeerd?
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ontsporen niet helemaal... maar ik denk wel dat Schone van grote waarde geweest zou zijn in de eerste seizoenshelft. wat denk jij?
+1/-0

 
4 jaar geleden
We hebben goed ingekocht, contracten verlengd, eigen jeugd. Maar Lasse kan je altijd gebruiken. Net als Klaas Jan.
+1/-0

4 jaar geleden
Veel succes in Genoa Lasse. Hopelijk tot gauw. Dat we nooit mogen vergeten wat je betekent hebt voor onze club.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik las ergens dat ie voor 1.5 miljoen naar Genoa gaat,...….had Schone dan nog een vet salaris gegeven voor bv de aankomende 2 jaar van zijn voetbal carriere by Ajax.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik denk dat hij nu ook al een dergelijk bedrag verdiende. Het zal eerder een factor zijn dat hij meer zekerheid op speeltijd wil en een andere competitie wil ervaren. Hij heeft altijd alleen maar in de Eredivisie gespeeld.
+1/-0

4 jaar geleden
Lasse, tot over een paar jaar. In de staf of ergens anders in de organisatie. Je bent welkom!
+1/-0

4 jaar geleden
Ajacied!
Tot over een jaar of 2-3 als jeugdtrainer.
+1/-0

4 jaar geleden
Lasse, bedankt voor de afgelopen 7 jaar. Ik hoop dat je op korte termijn terugkomt voor een fantastisch afscheid en op lange termijn als lid van de staf op de Toekomst. Je goal in Bernabeu afgelopen seizoen zal me altijd bijblijven
+1/-0

4 jaar geleden
Zo'n buitenlandse avontuur in de herfst van zijn carrière is hem van harte gegund. Hopelijk tot gauw als jeugdtrainer, want het is een zeer intelligente jongen die de jeugd wel het een en ander kan bijbrengen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik had deze man niet laten gaan. Wat een kwaliteit nog steeds. Ik gun het hem. Maar ik had hem niet laten gaan. Wat een vrije trappen, corners, ervaring en gogme. De pirlo van Ajax. Een rode wijn. Hij wordt steeds beter met de jaren. Hopelijk gaan Hakim, Marin en Huntelaar in de plaats van hem die vrije trappen maken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal