Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'Niet tevreden, want we hebben niet gewonnen'

6 augustus 2019 22:25

Hakim Ziyech was na de wedstrijd tegen PAOK niet tevreden. "We hebben niet gewonnen. 2-2 is een goede uitslagen, maar tevreden niet echt", aldus Ziyech in gesprek met Ziggo Sport. "We hebben genoeg kansen gecreëerd. Ik had zelf ook de 2-2 binnen moeten schieten. Ik denk dat we in de zestien net niet scherp genoeg waren. We maakten het ons in de eerste helft ook erg lastig."

De vleugelspeler had een groot aandeel in de openingstreffer omdat zijn vrije trap door een Griekse verdediger werd verlengd en in het doel belandde. "Ik zag direct dat hij werd aangeraakt. Het maakt niet uit wie hem maakt. Het gaat er om dat hij er in zit", zo gaf hij aan. "Daarna verloren we de grip en werden we te onrustig. Zowel in balbezit, maar we stonden zonder bal ook niet goed. In de tweede helft hebben we dat wel goed gedaan. Alle tweede ballen waren voor ons. In de tweede helft een compliment aan de ploeg, maar in de eerste helft was het een beetje wisselvallig."




Tags

ziyech aangeraakt paok wisselvallig ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal