Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'We hadden de wedstrijd moeten winnen'

6 augustus 2019 22:08

Na afloop van het duel tegen PAOK Saloniki was Dusan Tadic in gesprek met Ziggo Sport niet tevreden met het resultaat. "Wij moeten kritisch zijn. We hebben veel goede dingen laten zien, maar vijftien minuten zakten we weg", aldus Tadic. "We moeten het beter doen, dan win je de wedstrijd."

In de eerste helft had Ajax het een periode erg moeilijk. "We stonden in de opbouw niet goed. We verloren ook makkelijk de ballen. De tegenstander kan dan counteren", zo gaf hij aan. "We moeten dat stoppen en beter gaan verdedigen. In de duels moeten we beter zijn. Dan ga je naar de Champions League."

In de tweede helft was het een stuk beter. "We stonden toen beter gepositioneerd. We hadden toen met Daley Blind onze slimste speler steeds aan de bal. Dan is er geen probleem", zei hij daarover. "Het resultaat is goed, maar we hadden moeten winnen. PAOK heeft in de eerste helft te veel kansen gehad, dat moeten we beter doen."


Discussieer mee op de forums


Tags

tadic paok blind counteren gepositioneerd opbouw saloniki slimste zakten ziggo

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

beledigd blind dochter fier fijntjes film geduwd gerust hag hellend homofoob kinderen koen nazi nederland pasen pinksteren privileges promes racist renemar retoriek roytje schuurs strot tete veltman verbazingwekkend zinnigs ziyech