Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'We hadden de wedstrijd moeten winnen'

6 augustus 2019 22:08

Na afloop van het duel tegen PAOK Saloniki was Dusan Tadic in gesprek met Ziggo Sport niet tevreden met het resultaat. "Wij moeten kritisch zijn. We hebben veel goede dingen laten zien, maar vijftien minuten zakten we weg", aldus Tadic. "We moeten het beter doen, dan win je de wedstrijd."

In de eerste helft had Ajax het een periode erg moeilijk. "We stonden in de opbouw niet goed. We verloren ook makkelijk de ballen. De tegenstander kan dan counteren", zo gaf hij aan. "We moeten dat stoppen en beter gaan verdedigen. In de duels moeten we beter zijn. Dan ga je naar de Champions League."

In de tweede helft was het een stuk beter. "We stonden toen beter gepositioneerd. We hadden toen met Daley Blind onze slimste speler steeds aan de bal. Dan is er geen probleem", zei hij daarover. "Het resultaat is goed, maar we hadden moeten winnen. PAOK heeft in de eerste helft te veel kansen gehad, dat moeten we beter doen."




Tags

tadic paok blind counteren gepositioneerd opbouw saloniki zakten ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal