Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het is de zwaarste loting die we konden krijgen'

6 augustus 2019 00:43

Erik ten Hag gaf maandagavond op de persconferentie aan volledig op de hoogte te zijn van de kwaliteiten van PAOK Saloniki. "Het is de zwaarste loting die we konden krijgen", aldus Ten Hag. "Ze zijn ongeslagen kampioen geworden en hebben zelfs de dubbel gewonnen. Het is een uitstekende tegenstander."

Ten Hag ging verder: "Ik denk dat PAOK sterker is dan Standard Luik of Dynamo Kiev. Maar uiteindelijk ligt het aan onszelf. Het gaat er om hoe wij er mee om gaan. Over de hele wedstrijd moeten we een goede pressie en een goed rendement halen. Europees krijg je niet veel kansen. Zaterdag hebben we heel veel kansen gecreëerd, maar ook heel veel gemist. Nu moeten we daar scherper op zijn."

Vanwege een aantal wijzigingen in de selectie en spelers die vanwege interlandverplichtingen pas later zijn ingestroomd, is het team nog niet volledig op elkaar ingespeeld. "Dit moeten we van wedstrijd tot wedstrijd gaan verbeteren", zo gaf hij aan. "We bouwen aan een sterk team en ondertussen moeten we resultaten gaan halen."


Tags

hag paok dynamo kiev luik pressie saloniki scherper standard

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

beledigd blind dochter ekkelenkamp fier fijntjes film geduwd gerust hag hellend homofoob kinderen koen luigitentorioabc martinez nazi nederland pasen pinksteren privileges promes renemar retoriek roytje schuurs strot veltman zinnigs ziyech